Algemeen nieuws - v.v. Hoogezand

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Algemeen nieuws

Voorbereiding eerste elftal seizoen 23-24 rond

20 maart 11:45  De technische staf van het eerste elftal is op de achtergrond al enige tijd druk bezig om voorbereidingen te treffen voor het nieuwe seizoen 2023-2024. Onder leiding van de nieuwe trainer Sven de Haan, zal op 20 juni de eerste training plaatsvinden. De voorbereiding zal bestaan uit 2 blokken waarin getraind zal worden en enkele oefenwedstrijden worden gespeeld.  meer »

802x gelezen

zonder scheidsrechters geen voetbal bij VV Hoogezand.

14 september 10:15  De scheidsrechter is een essentieel onderdeel van voetbal en helpt mee aan een sportief en eerlijk verloop van de wedstrijd. Wil jij eraan bijdragen dat het plezier in het voetbal voorop blijft staan? Meld je dan aan als scheidsrechter bij VV Hoogezand. We zoeken met spoed scheidsrechters bij Hoogezand. Het maakt niet uit of je het al eens gedaan hebt of niet. Als het je leuk lijkt meld je dan aan. Je krijgt van ons alle begeleiding die je nodig hebt. En als je er verder mee wil, dan schrijven we je in voor cursussen bij de KNVB. Neem een voorbeeld aan Jordy Meiborg, speler van JO17-2. enige jaren geleden door ons opgeleid, begonnen bij de F-jes en fluit komende zaterdag het JO15-1. Zoek hem rustig op als je meer wil weten. interesse? bel of app Jos van Amersvoort (06-53360069 of op zaterdagen in de jeugdkamer).

1182x gelezen

Samenvatting extra algemene ledenvergadering

21 september 14:00  In de Extra Algemene Ledenvergadering, gehouden op woensdag 20 september 2023 heeft het bestuur van de VV Hoogezand te kennen gegeven dat zij met onmiddellijke ingang demissionair zal gaan optreden en met ingang van 1 januari 2024 zal aftreden. Dit als gevolg van het feit dat het bestuur de afgelopen maanden alléén maar “gaten” heeft dicht gelopen vanwege een tekort aan vrijwilligers bij de club. Het bestuur kan dit niet langer meer opbrengen, de spreekwoordelijke rek is eruit.meer »

755x gelezen

Vacature technisch coördinator onderbouw VV Hoogezand

19 september 13:45  Voor het voetbalseizoen 2023-2024 zijn er voor zowel de midden- als bovenbouw coördinatoren aangesteld. Echter zoeken wij voor de functie technisch coördinator onderbouw nog iemand wie deze functie kan bekleden. Het gaat om de categorieën JO7 t/m JO9.meer »

329x gelezen

Bekeravontuur zaterdag 2 na 1e ronde ten einde

19 september 13:45  In tegenstelling tot het vorige seizoen waarin zaterdag 2 het schopte tot de kwartfinale en uiteidelijk verloor (3-1) van de latere bekerwinnaar Winsum 2, hield het nu na de eerste ronde op. meer »

188x gelezen

Rijbewijs en zorgpas gevonden

16 september 12:45  Er is een rijbewijs en een zorgpas gevonden op sportpark de Kalkwijck t.n.v C.A.H. Meijer, deze zijn af te halen in het clubhuis van vv Hoogezand

349x gelezen

Activiteiten 2023-2024

14 september 12:15  Verheugd kunnen we melden dat er weer een hoop activiteiten staan gepland. Verdere info volgt! meer »

153x gelezen

Vrijwilligers tekort

14 september 12:00  Om onze mooie club in de toekomst ook draaiende te kunnen houden is vv Hoogezand dringend opzoek naar vrijwilligers die hun steentje willen bijdragen. Om een duidelijk beeld te geven welke functies er allemaal open staan waar u zich voor kunt opgeven hebben wij een lijst opgesteld.meer »

650x gelezen

Kaartavond gaat weer van start!

11 september 21:30  Voor een ieder die het leuk vindt om een potje te klaverjassen. De maandelijkse kaartavond gaat vanaf aanstaande vrijdag weer van start. Aanvang: 19:30 uur. De kaartavonden vinden elke 3e vrijdagavond van de maand plaats. Mocht dit anders zijn dan word dit op de avond zelf gecommuniceerd. Kosten: € 3,00 per persoon. Wij hopen dat u ook weer aanwezig zult zijn!meer »

112x gelezen

UITNODIGING Extra Algemene Ledenvergadering

6 september 8:45  Het bestuur van de VV Hoogezand nodigt hierbij alle leden, trainers, leiders, vrijwilligers en ouders van jeugdleden uit tot het bijwonen van een extra Algemene Ledenvergadering..meer »

395x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!