Algemeen nieuws

VACATURE VV HOOGEZAND TRAINER/COACH 2E ELFTAL ZATERDAG

13 april 8:45  VV Hoogezand is voor het seizoen 2022-2023 op zoek naar een enthousiaste trainer voor het 2e elftal, dat uitkomt in de reserve 2e klasse op zaterdag. Wij zoeken een trainer/coach die enthousiast, ambitieus, en sociaal vaardig is en bij voorkeur in het bezit is van het trainersdiploma UEFA C (voorheen TC-3). De trainer-coach zorgt voor de begeleiding en coaching van het 2e elftal op zaterdag en vindt het leuk om in nauwe samenwerking met de trainers van het 1e elftal en JO19-1 de talenten van VV Hoogezand verder te ontwikkelen. Wij zoeken een trainer/coach die aansluit bij de onderstaande profielschets. meer »

zonder scheidsrechters geen voetbal bij VV Hoogezand.

14 september 10:15  De scheidsrechter is een essentieel onderdeel van voetbal en helpt mee aan een sportief en eerlijk verloop van de wedstrijd. Wil jij eraan bijdragen dat het plezier in het voetbal voorop blijft staan? Meld je dan aan als scheidsrechter bij VV Hoogezand. We zoeken met spoed scheidsrechters bij Hoogezand. Het maakt niet uit of je het al eens gedaan hebt of niet. Als het je leuk lijkt meld je dan aan. Je krijgt van ons alle begeleiding die je nodig hebt. En als je er verder mee wil, dan schrijven we je in voor cursussen bij de KNVB. Neem een voorbeeld aan Jordy Meiborg, speler van JO17-2. enige jaren geleden door ons opgeleid, begonnen bij de F-jes en fluit komende zaterdag het JO15-1. Zoek hem rustig op als je meer wil weten. interesse? bel of app Jos van Amersvoort (06-53360069 of op zaterdagen in de jeugdkamer).

NIEUWE KEEPERSTRAINER

Gisteren, 30 juni 16:45   Met ingang van het nieuwe seizoen 22-23 komt Freddy Dijkstra het technisch team van de voetbalvereniging Hoogezand versterken als nieuwe keeperstrainer voor senioren Zaterdag-1, Zaterdag-2 en Zaterdag-3 ook neemt Freddy JO19-1 en JO17-1 onder zijn hoede. Freddy Dijkstra komt van WVV Winschoten. We heten Freddy hartelijk welkom bij v.v. Hoogezand De huidige keeperstrainer, Luuk Tooren, gaat niet weg, maar gaat de jeugdkeepers bovenbouw doen. Dit betreft JO19-2, JO17-2, JO17-3, JO15-1, 2, 3 en JO13-1 Jan Olthof, gaat jeugdkeepers onderbouw doen. We denken dat we hiermee een sterk collectief hebben en wensen de keeper- trainers heel veel succes.meer »

VV HOOGEZAND IN DE MEDIA.

26 juni 12:00  In de Regiokrant van de aankomende week is er veel aandacht voor de jubileumweek i.v.m. het 💯 jarig bestaan van vv Hoogezand. Tevens is er extra focus op de wedstrijd vv Hoogezand tegen FC Emmen. Tenslotte is er een interview met Theun Wever, voorzitter van de Jubileum commissie. Het geheel wordt omringd door advertenties van bedrijven die vv Hoogezand feliciteren met het jubileum. VenemaMedia zal gedurende het evenement foto’s maken, deze zullen te zien zijn op de Website, Facebook en Twitter en Instagram van v.v. Hoogezand. Wij wensen u en jullie een fijne week en vergeet niet om nu alvast kaarten te reserveren voor de diverse activiteiten.

Tarieven Munten feestweek

25 juni 18:45  Tijdens de gehele feestweek (2 t/m 9 juli) accepteren we alleen munten. Op 1 juli start de verkoop van deze munten en hierbij hanteren we de volgende tarieven: 1 munt € 1,00 6 munten € 5,00 12 munten € 10,00 24 munten € 20,00 48 munten € 40,00

VOORVERKOOP MUNTEN FEESTWEEK EN MEER!

23 juni 17:45  UPDATE | De tribunekaarten voor de jubileumwedstrijd zijn uitverkocht! Alleen nog verkoop Zone 1 & 2! LET OP! Tijdens de feestweek accepteren we alleen munten dus koop ze vroegtijdig!!!! Er is tevens een extra mogelijkheid om je entreekaarten voor de wedstrijd en de feestavond te halen!!!!meer »

Foto impressie sportactiviteiten jeugd

19 juni 11:15  Diverse jeugdteams hebben deelgenomen aan fantastische activiteiten. Op de diverse foto’s een impressie meer »

Zeskamp & FIFA toernooi geannuleerd

16 juni 21:00  De Zeskamp en het FIFA toernooi zijn bij deze geannuleerd. Er is heel weinig animo voor. We vinden het als organisatie heel jammer, maar kunnen er niets aan veranderen.meer »

Navid Poyan komt hoofdmacht versterken!

15 juni 7:15  Nieuwe versterking voor het 1e elftal: Middenvelder Navid Poyan zal de rood zwarte hoofdmacht volgend jaar komen versterken. Navid Poyan komt over van SC Stadspark hij scoorde daar afgelopen seizoen 4 goals.meer »

Feestweek 100 jarig bestaan: REÜNIE

10 juni 16:00  Reünisten worden verzocht zich vooraf aan te melden via de Website. Kosten voor de Reünie zijn € 25,00 • Reünisten krijgen consumpties tijdens de Reünie. • Reünisten krijgen een buffet aangeboden • Reünisten hebben gratis toegang tot de Feestavondmeer »