Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Algemeen nieuws

zonder scheidsrechters geen voetbal bij VV Hoogezand.

14 september 10:15  De scheidsrechter is een essentieel onderdeel van voetbal en helpt mee aan een sportief en eerlijk verloop van de wedstrijd. Wil jij eraan bijdragen dat het plezier in het voetbal voorop blijft staan? Meld je dan aan als scheidsrechter bij VV Hoogezand. We zoeken met spoed scheidsrechters bij Hoogezand. Het maakt niet uit of je het al eens gedaan hebt of niet. Als het je leuk lijkt meld je dan aan. Je krijgt van ons alle begeleiding die je nodig hebt. En als je er verder mee wil, dan schrijven we je in voor cursussen bij de KNVB. Neem een voorbeeld aan Jordy Meiborg, speler van JO17-2. enige jaren geleden door ons opgeleid, begonnen bij de F-jes en fluit komende zaterdag het JO15-1. Zoek hem rustig op als je meer wil weten. interesse? bel of app Jos van Amersvoort (06-53360069 of op zaterdagen in de jeugdkamer).

794x gelezen

We mogen weer voetballen!!

15 januari 11:00  Er mag weer gevoetbald worden, hieronder staat alle informatie n.a.v. de persconferentie van gisteren. Corona update 14 januari 2022 KNVB⚽️: Wat zijn de nieuwe regels? Vanaf 15 januari is het weer voor iedereen mogelijk om te trainen en het spelen van onderlinge wedstrijden op de club, op het veld én in de zaal, zonder beperkingen in groepsgrootte of tijdstip. * Kantine mag niet open, wel kan er een consumptie-afhaalloket worden gehanteerd. Mensen van 13 jaar en ouder moeten daarbij wel een mondkapje dragen. * Kleedkamers mogen open, op vertoon van een coronatoegangsbewijs (CTB) door sporters van 18 jaar en ouder. Daarnaast dient in de kleedkamer een mondkapje te worden gedragen door sporters van 13 jaar en ouder. * voor de binnensportlocaties (zaalvoetbal) geldt dat een CTB is vereist voor sporters van 18 jaar en ouder. * Publiek is niet welkom. Vervolg competitie Dinsdag 25 januari is er weer een nieuwe persconferentie met hopelijk verdergaande versoepelingen. Voor het vervolg van de competitie zetten we nu in op het weekend van 29 en 30 januari. Dit betekent dat alle competitie- en bekerwedstrijden tot en met 28 januari vervallen*. Na de persconferentie van de 25e hopen we meer duidelijkheid over het verloop van de competitie te kunnen geven. In de tussentijd worden verschillende scenario’s uitgewerkt die wij bespreken met de diverse belangenorganisaties. *met uitzondering van de eredivisie vrouwen veldvoetbal en eredivisie mannen en vrouwen zaalvoetbal. Wedstrijdfit Zoals vermeld zetten we in op een zo snel mogelijke hervatting van de competitie. De afgelopen weken hebben met name de senioren voetballers niet kunnen voetballen. Juist voor deze groep is het raadzaam om zo snel mogelijk weer in actie te komen en zich voor te bereiden op de herstart van de competitie. Organiseer (extra) trainingen, interne partijtjes of toernooien om de voetballers weer (wedstrijd)fit te maken voor het vervolg van het seizoen. Kijk voor meer informatie, inspiratie en ondersteuning op de volgende pagina: https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/competitiezaken/65747/bereid-je-voor-op-de-competitie Verantwoordelijkheid Als laatste willen we benadrukken dat het omikron virus, de heersende variant op dit moment, zeer besmettelijk is. Dit is ook te zien aan de vele besmettingen die dagelijks erbij komen. Houd je hierdoor goed aan de basisregels, ook als je gevaccineerd bent. * Bij klachten blijf je thuis en doe je direct een test * Houd 1,5 meter afstand * Was vaak je handen * Hoest en nies in je elleboog * Schud geen handen * Draag als trainer/coach je mondkapje zoveel mogelijk Als sportsector zijn wij blij met de erkenning dat wij als een van de eerste sectoren meer ruimte krijgen. Ook daarom roepen wij iedereen op om in woord en gedrag te laten zien dat wij die verantwoordelijkheid aan kunnen en klaar zijn voor de volgende verruiming, hopelijk het spelen van competitiewedstrijden en het weer openen van de kantines.meer »

212x gelezen

Uitslag Poll

11 januari 12:30  Het bestuur heeft besloten, in het kader van ons ‘100-jarig jubileum’ op 4 juli 2022, om voor alle vv Hoogezand teams/spelers een nieuw Robey wedstrijdshirt (vanaf nieuw voetbalseizoen per 1 juli 2022) te gaan regelen via onze hoofdsponsoren: Voetbalshop.nl (Sportmaat) en HEPRO.meer »

69x gelezen

Poll nieuwe Robey wedstrijdshirt

30 december 21:45  Hallo leden, Het bestuur heeft besloten, in het kader van ons ‘100-jarig jubileum’ op 4 juli 2022, om voor alle vv Hoogezand teams/spelers een nieuw Robey wedstrijdshirt (vanaf nieuw voetbalseizoen per 1 juli 2022) te gaan regelen via onze hoofdsponsoren: Voetbalshop.nl (Sportmaat) en HEPRO.meer »

279x gelezen

Webshop met v.v. Hoogezand items

30 december 19:45  Na het succes met de verkoop van onze corona producten via de speciaal opgezette webshop hebben wij nu weer een nieuw webshop en wel genaamd "Webshop Rood/Zwart". In deze webshop kunt u v.v. Hoogezand clubitems als een paraplu, pen, opener etc. bestellen. Neem gerust een kijkje en heeft u interesse dan drukt u gewoon op bestellen. Het is helaas nog niet mogelijk om via de webshop te betalen, maar afhalen in de kantine of laten bezorgen is uiteraard geen probleem. Voor meer vragen kunt u terecht bij Marinus van Emmerik via emmerikhadi@home.nl of 06-26495911meer »

103x gelezen

Nieuwe bordsponsoren en sponsorcontracten opgebroken en verlengt.

22 december 17:15  Intertoys, Hoofdstraat 223 te Hoogezand plaatst een reclamebord langs het kunstgrasveld. Het sponsorcontract met Specsavers is opgebroken en verlengt met 3 jaar. Specsavers krijgt 2 reclameborden op de tweede ring langs het hoofdveld. De Sponsorcommissie wenst ook alle sponsoren fijne feestdagen en een voorspoedig 2022. Ook in deze lockdown wensen wij de sponsoren veel sterkte.

109x gelezen


Coos Poelstra overleden

6 december 16:30  Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat Coos Poelstra zondag 5 december op 81-jarige leeftijd is overleden. Coos was in het dagelijks leven hoofd van de basisschool in Kielwindeweer. Hij heeft onder andere als voorzitter van de jeugdcommissie in de jaren ’80 veel voor de club betekend. De club verliest in hem een sympathieke man die als supporter nog altijd erg betrokken was bij de club. Zo volgde hij op zaterdagmiddag nog altijd trouw de wedstrijden van de jeugdelftallen. Wij wensen de nabestaanden veel sterkte met het verwerken van dit verlies. Hoofdbestuur vv. Hoogezand

287x gelezen

CORONA UPDATE: Besluit over het amateurvoetbal tot aan de winterstop

5 december 9:30   Beste leden, Met de huidige coronamaatregelen is het ons niet toegestaan om na 17.00 uur te voetballen op de sportaccommodatie, terwijl trainen voor die tijd voor veel kinderen en de meeste volwassenen doordeweeks niet haalbaar is. Dit kan consequenties hebben voor de competities in het weekend. Voor de wedstrijden van 11, 12, 18 en 19 december speelden er nog twee factoren. Inmiddels zijn die duidelijk en is over de overige twee speelrondes tot aan de winterstop een beslissing genomen. Medisch advies We hebben advies aangevraagd bij het Voetbal Medisch Centrum over het spelen van wedstrijden in het weekend, terwijl er doordeweeks niet getraind kan worden. Hierbij is er onderscheid gemaakt tussen categorie A en categorie B. Bij het eerste is de intensiteit bij wedstrijden hoog en dient de training niet alleen als tactische maar ook als fysieke voorbereiding. Niet trainen bij deze groep zou voor een langere periode zeer onlogisch en onverantwoord zijn. Bij Categorie B ligt de intensiteit bij wedstrijden aanmerkelijk lager. Trainen gebeurt minder frequent en minder intens. Als we voor deze categorie niet alleen de trainingen maar ook nog de wedstrijden schrappen, dan wordt het risico op bewegingsarmoede groot. Verantwoord Altijd voetballen mits dat verantwoord is; samen met de gehele sportsector, willen wij vooral in mogelijkheden blijven denken en tevens het medische advies leidend laten zijn bij de beslissing over de aankomende programma’s. Voor de categorie A is daarom besloten om vanaf maandag 6 december de competities tot aan de winterstop stil te leggen. Mochten teams toch tussen 05.00 en 17.00 uur kunnen trainen en het hierdoor verantwoord vinden om op vrijwillige basis competitiewedstrijden in te halen, dan kan dit in onderling overleg worden geregeld, door jullie zelf. In de B-categorie blijft het programma voor de weekenden van 11, 12, 18 en 19 december staan, zodat er in elk geval eenmaal per week lekker kan worden gevoetbald. Ook voor de categorie B geldt dat in onderling overleg wedstrijden ingehaald kunnen worden. Mocht een wedstrijd niet door kunnen gaan de komende weekenden, geef dit dan zo snel mogelijk door via KNVB Contact onder vermelding van de wedstrijd en het wedstrijdnummer. A-categorie bij onze vereniging zijn: Bij de senioren 1e, 2e en 3e. Bij de jeugd: JO19-1, JO17-1 en JO15-1. Alle overige teams zijn categorie B en blijven gewoon competitiewedstrijden spelen. Voor meer informatie www.knvb.nlmeer »

138x gelezen

Sluiting kantine

25 november 21:45  Beste allemaal, het bestuur heeft besloten om, gelet op het toenemend aantal besmettingen ook binnen onze vereniging, met ingang van komende zaterdag 27 november de kantine te sluiten voor publiek. Voor rijdende ouders van tegenstanders, trainers en leiders zal de koffiecorner beschikbaar zijn om koffie aan te bieden. Verder het verzoek aan de spelers om aan jullie ouders of familieleden de oproep te doen om NIET naar de thuiswedstrijden te komen.

182x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!