Algemeen nieuws

zonder scheidsrechters geen voetbal bij VV Hoogezand.

14 september 10:15  De scheidsrechter is een essentieel onderdeel van voetbal en helpt mee aan een sportief en eerlijk verloop van de wedstrijd. Wil jij eraan bijdragen dat het plezier in het voetbal voorop blijft staan? Meld je dan aan als scheidsrechter bij VV Hoogezand. We zoeken met spoed scheidsrechters bij Hoogezand. Het maakt niet uit of je het al eens gedaan hebt of niet. Als het je leuk lijkt meld je dan aan. Je krijgt van ons alle begeleiding die je nodig hebt. En als je er verder mee wil, dan schrijven we je in voor cursussen bij de KNVB. Neem een voorbeeld aan Jordy Meiborg, speler van JO17-2. enige jaren geleden door ons opgeleid, begonnen bij de F-jes en fluit komende zaterdag het JO15-1. Zoek hem rustig op als je meer wil weten. interesse? bel of app Jos van Amersvoort (06-53360069 of op zaterdagen in de jeugdkamer).

Gevonden voorwerpen

Gisteren, 4 augustus 0:15  Beste spelers/leden/ouders/toeschouwers, Regelmatig blijven er spullen liggen op of rondom de sportvelden. Deze worden verzameld in de kantine. Denk hierbij aan voetbalschoenen, trainingsbroeken, scheenbeschermers, paraplu's etc. Maar op den duur hebben we zoveel dat we het niet allemaal kunnen bewaren. Dus mis jij iets of denk je iets te missen. Kijk dan a.s. Donderdag tussen 18:30 en 19:30 uur in onze kantine. Daarna zullen we deze spullen schenken aan een goed doel.

Zondag kantine geopend

29 juli 20:30  Op Zondag 01 augustus begint de 1e selectie met hun voorbereiding op het nieuwe seizoen. De kantine is geopend tussen 11:30 en 14:30 uur. De training is toegankelijk voor publiek maar houd je wel aan de coronaregels.

Nieuwsbrief

Vacature teammanager(s) 1e elftal vv Hoogezand

5 juli 17:15  Vanwege persoonlijke omstandigheden hebben Gert Feenstra en Adrie Vos besloten te stoppen als teammanagers van het 1e elftal. Langs deze weg willen wij beiden bedanken voor hun inzet en wensen hun veel goeds voor de toekomst. Voor komend seizoen (2021-2022) zijn wij voor ons 1e elftal op zoek naar een enthousiast persoon (of personen) die de functie van teammanager wil gaan vervullen. De teammanager is iemand met affiniteit voor voetbal en die fungeert als de spin in het web van alle activiteiten rondom het 1e elftal. Hij zorgt ervoor dat de hoofdtrainer, de assistent-trainer, de medische staf en de selectiespelers zich volledig op het voetballen kunnen richten en dat alle bijkomende zaken erom heen effectief geregeld zijn. meer »

Zomervakantie 5 juli t/m 15 aug.

2 juli 17:30  Het laatste voetbal weekend voor de zomervakantie is aangebroken. De kantine en kleedkamers zullen dicht gaan van 5 juli t/m 15 aug. Via deze weg wensen wij van v.v.Hoogezand iedereen een hele fijne zomervakantie toe! 😎🌞meer »

Opening Pannakooi

17 juni 8:45  HOOGEZAND - Zondag 13 juni 2021 is de Pannakooi t.b.v. de jeugd van v.v. Hoogezand geopend door Burgemeester Adriaan Hoogendoorn van de gemeente Midden-Groningen.meer »

Nieuwe contributiebedragen seizoen 2021-2022