Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Algemeen nieuws

zonder scheidsrechters geen voetbal bij VV Hoogezand.

14 september 10:15  De scheidsrechter is een essentieel onderdeel van voetbal en helpt mee aan een sportief en eerlijk verloop van de wedstrijd. Wil jij eraan bijdragen dat het plezier in het voetbal voorop blijft staan? Meld je dan aan als scheidsrechter bij VV Hoogezand. We zoeken met spoed scheidsrechters bij Hoogezand. Het maakt niet uit of je het al eens gedaan hebt of niet. Als het je leuk lijkt meld je dan aan. Je krijgt van ons alle begeleiding die je nodig hebt. En als je er verder mee wil, dan schrijven we je in voor cursussen bij de KNVB. Neem een voorbeeld aan Jordy Meiborg, speler van JO17-2. enige jaren geleden door ons opgeleid, begonnen bij de F-jes en fluit komende zaterdag het JO15-1. Zoek hem rustig op als je meer wil weten. interesse? bel of app Jos van Amersvoort (06-53360069 of op zaterdagen in de jeugdkamer).

1017x gelezen

Belangrijke overwinning v.v. Hoogezand tegen Gorecht (Haren)

Vandaag, 3 december 17:15  Onder gure en koude omstandigheden heeft het vlaggenschip van de voetbalvereniging Hoogezand een belangrijke 2-1 thuisoverwinning behaald tegen Gorecht uit Haren. Onder leiding van het arbitraal trio, bestaande uit scheidsrechter E. Wieringa en assistent-scheidsrechters S.P.J. Verhagen en A.J. Slag, begon de wedstrijd al om 14.00 uur. Dit omdat uiteraard iedereen direct na afloop de wedstrijd van het Nederlands elftal wilde zien tegen de Verenigde Staten van Amerika.meer »

102x gelezen

Belangstelling voor onze jeugdspelers

Vandaag, 3 december 14:45  Jeugdspelers vv Hoogezand in belangstelling bij FC EMMEN Dit zijn van links naar rechts Maurits Scheffers, Leyton van Wijk, Jens Bijlholt, Niels Faye en Mohamed Saleh. Zij waren allemaal gescout voor de JO11-1 en JO12-1 van FC Emmen. meer »

209x gelezen

Pieten op bezoek bij VV Hoogezand

Gisteren, 2 december 23:45  Woensdagmiddag kwamen een aantal pieten een bezoek brengen aan de kantine van vv Hoogezand. De Jeugdcommissie had een leuk programma in elkaar gezet waar de kinderen van genoten. Vanzelfsprekend namen de pieten ook kadootjes mee. De aanwezige kinderen waren dol enthousiast. Deze middag werd mede mogelijk gemaakt door de Club van 💯. Wij zijn zeer erkentelijk voor de financiële bijdrage.meer »

52x gelezen

Dringend behoefte aan bestuursleden

Gisteren, 2 december 20:00  Op de Algemene Ledenvergadering (ALV) van Woensdag 30 november heeft het bestuur van de voetbalvereniging Hoogezand aangeven dat er een dringende behoefte is aan bestuursleden en ander kader binnen de vereniging. Het hoofdbestuur bestaat momenteel slechts uit 3 bestuursleden. Indien er vóór 1 maart 2023 geen kandidaten hebben gemeld zal het huidige bestuur ‘de pijp aan maarten geven’ en opstappen per 30-06-2023. We hopen dat het niet zover zal komen en nodigen kandidaten van harte uit zich aan te melden: penningmeester@vvhoogezand.nlmeer »

210x gelezen

ALV groot succes

1 december 19:30  Gisteren was de Algemene Ledenvergadering van de v.v. Hoogezand. Hierin ging het o.a. over de financiële positie van de club. De verwachte energiekosten 2023 en welke maatregelen we als club moeten treffen. Ook werden er weer 8 jubilarissen (Tonnie Pruis, Jan Venema, Herman Bodewes, Huibert van Dijk, Jan Holthof, Bart van Veen en Kees Wolthuis) in het zonnetje gezet. Hans de Koning was helaas verhinderd. Deze jubilarissen zijn 50 of 60 jaar lid van onze mooie voetbalclub. En Fokke Nieuwold werd benoemd tot Lid van verdienste.meer »

355x gelezen

Wijziging aanvangstijd vv Hoogezand - Gorecht

29 november 10:00   Wijziging aanvangstijd vv Hoogezand tegen Gorecht (Haren) De wedstrijd begint om 14.00 uur i.p.v. 14.30 uur.meer »

222x gelezen

Wedstrijdverslag 't Fean’58 - Hoogezand

26 november 18:30  Hoogezand heeft zaterdagmiddag een grote en belangrijke overwinning behaald in Surhuisterveen werd 't Fean’58 met 0-5 van het veld gespeeld. Eerder deze week kreeg de vereniging goed nieuws van de KNVB, de rode kaart van spits Heine Uuldriks is geseponeerd en dus vrijgesproken. Het team van trainer/coach, Minno van der Werff van 't Fean’58 treffen we onderaan de rangrijst met slechts één behaalde punt. Hoogezand start deze keer met Peter van Son en Kasper Oldenburger in de basis. Beide spelers zijn teruggekomen van langdurige blessures. Met een voorhoede met Peter van Son, Heine Uuldriks en Justin Slor staat er natuurlijk ook wel iets!meer »

291x gelezen

Hoogezand ontvangt mooie attentie

23 november 18:15  Dhr Hofstra, bewoner van woonzorgcentrum St.Jozef heeft voor de verschillende voetbalverenigingen in Hoogezand-Sappemeer leuk kunstwerk gemaakt waarin o.a. de kleuren van de clubs zijn verwerkt. Op foto wordt het kunstwerk door St.Jozef vrijwilliger Koos Galdermans overhandigd aan Dennis Huizinga, penningmeester van de vv Hoogezand. We zijn dhr. Hofstra zeer erkentelijk.meer »

265x gelezen

Wedstrijdverslag Hoogezand – Pelikaan -S

19 november 17:45   Het eerste team van de voetbalvereniging Hoogezand moest zaterdagmiddag aantreden tegen Pelikaan-S uit het Westerkwartier. In het programmaboekje lazen we Pelikaan -S, een vreemde naam in het voetbalwereldje. De S staat voor Smit. Jo Smit, een rijke industrieel van de strokartonfabriek in Oostwold stelde in 1957 grond beschikbaar voor de aanleg van een voetbalveld. Als dank hiervoor werd het genoemd naar één van z’n vele toppaarden. Pelikaan S. Later won hij vele prijzen met zijn absolute topper Quicksilver S. De wedstrijd van zaterdag betekent ook een weerzien met Jan Kloetstra, nu trainer bij Pelikaan S. Jan heeft als speler maar vooral als trainer (2008-2015) veel betekend voor Hoogezand. Hij bracht in die periode Hoogezand vanuit de 4e klasse terug naar de 2e klasse. Hij is nu ook met Pelikaan S weer zeer succesvol. Met een verzameling klassespelers “uit alle windstreken” staat hij aan kop en kon zaterdag periodekampioen worden. Voor Hoogezand dus een zware klus. V.V. Hoogezand presteert erg wisselvallig en zal alle zeilen moeten bijzetten om aansluiting bij “het linker rijtje” te vinden.meer »

364x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!