Algemeen nieuws

zonder scheidsrechters geen voetbal bij VV Hoogezand.

14 september 10:15  De scheidsrechter is een essentieel onderdeel van voetbal en helpt mee aan een sportief en eerlijk verloop van de wedstrijd. Wil jij eraan bijdragen dat het plezier in het voetbal voorop blijft staan? Meld je dan aan als scheidsrechter bij VV Hoogezand. We zoeken met spoed scheidsrechters bij Hoogezand. Het maakt niet uit of je het al eens gedaan hebt of niet. Als het je leuk lijkt meld je dan aan. Je krijgt van ons alle begeleiding die je nodig hebt. En als je er verder mee wil, dan schrijven we je in voor cursussen bij de KNVB. Neem een voorbeeld aan Jordy Meiborg, speler van JO17-2. enige jaren geleden door ons opgeleid, begonnen bij de F-jes en fluit komende zaterdag het JO15-1. Zoek hem rustig op als je meer wil weten. interesse? bel of app Jos van Amersvoort (06-53360069 of op zaterdagen in de jeugdkamer).

Zondag 24 oktober v.v. Hoogezand - SVBO

18 oktober 21:00  Komt u ons aanmoedigen?meer »

Aankondiging ALV

16 oktober 19:15  De algemene ledenvergadering van de v.v. Hoogezand wordt gehouden op maandag 1 november 2021 in de kantine “De Kalkoven” te Hoogezand. Aanvang 19.30 uur. AGENDA: Opening Mededelingen Ingekomen stukken Notulen van de algemene ledenvergadering d.d. 23 november 2020 Notulen van de algemene ledenvergadering d.d. 14 december 2020 Jaarverslag secretaris Jaarverslag penningmeester Jaarrekening 2020-2021 Verslag kascommissie Begroting 2021-2022 Vaststelling contributie Benoeming kascommissie Royementen Bestuursverkiezingen Aftredend: Dennis Huizinga (herkiesbaar als Penningmeester) Hans Lambeck Vacatures: Penningmeester Secretaris Seniorzaken Pauze 1e elftal van de zondag naar de zaterdag (seizoen 2022/’23) Jubilarissen Uitloting Obligaties Rondvraag Sluiting Eventuele kandidaten voor het Bestuur dienen voor zaterdag 30 oktober bij de secretaris (schriftelijk of per email) te worden ingediend. De financiële stukken zijn op donderdag 28 oktober tussen 19.00 en 20.00 uur verkrijgbaar in de Bestuurskamer. Persoonlijk af te halen. Het Bestuur.

Team Hoogezand 35+1

14 oktober 11:00  Sinds dit seizoen speelt er weer een 35+ team voor onze vereniging. Speelavonden zijn op de vrijdag en de eerstvolgende speelronde staat gepland op 5 November.meer »

Hoogezand doet mee aan de Rabo ClubSupport!

7 oktober 15:00  Ben je lid van Rabobank, heb je een bankrekening bij RABO, dan mag je vanaf 4 oktober stemmen via de App. Ga naar het overzicht van de deelnemende clubs, selecteer je drie favorieten en stem, graag dus kiezen voor v.v. Hoogezand.meer »

1e elftal van de zondag naar de zaterdag

24 september 18:15  Het Bestuur heeft besloten om met ingang van het seizoen 2022/’23 gebruik te maken van de nieuwe regeling van de KNVB om met het 1e elftal horizontaal over te stappen van de zondag naar de zaterdag. Dit houdt in dat het 1e elftal volgend seizoen zal uitkomen in de 1e klasse van het zaterdagvoetbal (mits het zich dit seizoen weet te handhaven). Tevens zal er ook met een 2e elftal worden gestart op de zaterdag. Dit besluit zal nog ter bekrachtiging in de eerstkomende Algemene Ledenvergadering aan de leden worden voorgelegd. meer »

Grote Clubactie 2021

20 september 12:00  We gaan met vv Hoogezand meedoen aan de grote clubactie. Vanaf 18 september kunnen er loten gekocht worden waarbij je de club met de opbrengst van de loten steunt. Het doel waar wij loten voor gaan verkopen is om geld te werven om een camerasysteem met videoanalyse voor eerste elftal en jeugdteams te kunnen aanschaffen. Ook geeft het ons met zo’n systeem de mogelijkheid om wedstrijden van jeugdteams te streamen.meer »

v.v. Hoogezand niet te missen bij spaaractie Albert Heijn

18 september 12:30  Spaart u al AH voetbalpassiepunten punten voor de vv Hoogezand? Bij de Albert Heijn in Winkelcentrum de Hooge Meeren kunt u ons niet ontlopen. Dusssss.....Sparen voor vv Hoogezand!!!! Echt doen hoor! De opbrengst is voor de jeugdafdeling!!!!! Hoe werkt het? • Download de AH app • Bevestig je deelname en kies je voetbalclub, in ons geval uiteraard v.v. Hoogezand • Spaar Voetbalpassiepunten bij iedere euro aan deelnemende producten • Sponsor je club met € 1,00 voor iedere volle spaarkaart van 10 punten. • Hoe meer volle spaarkaarten des te hoger bedrag aan geld ontvangt de jeugdafdeling van de voetbalvereniging Hoogezand.meer »

Kledingwinkel v.v. Hoogezand

15 september 19:30  Ook dit seizoen opent de kledingwinkel zijn deuren in de kantine van de v.v. Hoogezand. Wanneer? 27 september en vervolgens elke Maandag van 19:00 - 20:00 uur. Er zijn tevens extra openingstrijden nl. op Vrijdag 17 september en Dinsdag 22 september. Beide dagen geopend van 19:00 t/m 20:00 uur. Een aantal opmerkingen: - De shorts en kousen zijn voorradig in elke maat. - De Performance half-zip top en de trainingsbroeken zijn beperkt pasbaar. Na het passen kunt u de kleding direct bestellen! Voor eventuele andere vragen over kleding kunt u ook op deze dagen terecht.

Aanstaande zondag Hoogezand - Lewenborg

13 september 11:00  Komt u ons aanmoedigen? meer »