Algemeen nieuws

zonder scheidsrechters geen voetbal bij VV Hoogezand.

14 september 10:15  De scheidsrechter is een essentieel onderdeel van voetbal en helpt mee aan een sportief en eerlijk verloop van de wedstrijd. Wil jij eraan bijdragen dat het plezier in het voetbal voorop blijft staan? Meld je dan aan als scheidsrechter bij VV Hoogezand. We zoeken met spoed scheidsrechters bij Hoogezand. Het maakt niet uit of je het al eens gedaan hebt of niet. Als het je leuk lijkt meld je dan aan. Je krijgt van ons alle begeleiding die je nodig hebt. En als je er verder mee wil, dan schrijven we je in voor cursussen bij de KNVB. Neem een voorbeeld aan Jordy Meiborg, speler van JO17-2. enige jaren geleden door ons opgeleid, begonnen bij de F-jes en fluit komende zaterdag het JO15-1. Zoek hem rustig op als je meer wil weten. interesse? bel of app Jos van Amersvoort (06-53360069 of op zaterdagen in de jeugdkamer).

Biertanks vervangen door fusten

19 februari 19:30  De 500 liter biertanks in de ruimte achter de kantine zijn maandagmorgen weggehaald door de bierbrouwer en vervangen door fusten. Deze zijn nu geplaatst onder de tap. Ook is er een koelruimte geplaatst voor de (reserve) fusten op de plaats waar eerst de biertanks in opslag stonden. Er is nu een behoorlijke ruimte gecreëerd voor de overige voorraden.meer »

Project 'Zonnepanelen' van start!

19 februari 19:15  Vandaag is het project Zonnepanelen op het dak vv Hoogezand officieel van start gegaan. Groen Wonen te Zuidbroek plaatst 40 zonnepanelen. Maandagmiddag kwam een gezelschap bijeen in de hoofdbestuurskamer van de club, daarbij was Annemiek Hoesen, wethouder namens de gemeente, Michael Poeteray van Groen Wonen, de pers (Regiokrant) en iemand van Regio-TV aanwezig voor het maken van een film rapportage en een interview met Andy Kasto, voorzitter van vv Hoogezand. Wij bedanken iedereen die het mogelijk hebben gemaakt dit project van start te laten gaan.meer »

JO19-2 door naar halve finale zwaluwen jeugd beker

19 februari 18:45  Afgelopen zaterdag speelde JO19-2 thuis in de kwartfinale van de zwaluwen jeugd beker tegen FC Ter Apel'96 JO19-1. Het werd helaas geen spannende wedstrijd. Na ruim 80 minuten spelen hielden de bezoekers ermee op. Er stond een 10-2 op het scorebord en men eindigde de wedstrijd ook nog eens met 10 man. Voor de JO19-2 is dit nu al een puike prestatie, maar er zit natuurlijk altijd meer in het vat. De tegenstander in de halve finale is nog niet bekend.meer »

Update bestuur m.b.t. Jan Kloetstra

15 februari 16:15  Ondanks dat Jan het prima naar de zin heeft bij de club en met de spelersgroep, heeft hij besloten aan het einde van het seizoen zijn trainerscarrière om privéredenen te beëindigen. Het bestuur.

Update thee- en ranjaschenker

4 februari 15:45  Beste voetbalvrienden, Sommige mensen hebben het al gemerkt Gerard Rozeboom is weer bereid gevonden om de thee te verzorgen op de zaterdag. Hij gaat dit doen vanaf leeftijdsgroep O15. De ranja voor de jongere jeugd wordt verzorgd vanuit de kantine. Op zondag en doordeweeks is Gerard niet beschikbaar. Met sportieve groet, Dick Bosschieter

Vacature trainer/coach 2e elftal

1 februari 14:45  VV Hoogezand is voor het seizoen 2024-2025 op zoek naar een enthousiaste trainer voor het 2e elftal, dat uitkomt in de reserve 1e klasse B op zaterdag. Wij zoeken een trainer/coach die enthousiast, ambitieus, en sociaal vaardig is en bij voorkeur in het bezit is van het trainersdiploma UEFA C (voorheen TC-3). De trainer-coach zorgt voor de begeleiding en coaching van het 2e elftal op zaterdag en vindt het leuk om in nauwe samenwerking met de trainers van het 1e elftal en JO19-1 de talenten van VV Hoogezand verder te ontwikkelen. Wij zoeken een trainer/coach die aansluit bij de onderstaande profielschets.meer »

Clubcards 2023-2024

31 januari 12:30  Alle leden en niet spelende leden hebben recht op een ClubCard van vv Hoogezand, wist u dat u bij bepaalde sponsoren korting kunt krijgen bij een aanschaf. Bent u of jij (nog) niet in het bezit van de ClubCard neem dan contact op met onze penningmeester Dennis Huizinga of geef het door aan een bestuurslid of een commissielid. Laat altijd de ClubCard zien !

Goed nieuwsshow extra algemene ledenvergadering 17 januari 2024

18 januari 16:00  Zo kan de uitkomst van deze vergadering wel kort worden samengevat. De zoektocht naar een nieuw dagelijks bestuur heeft weliswaar nog géén resultaten opgeleverd maar er is inmiddels wel veel ten goede gekeerd. Het bestuur heeft in de vergadering daarom aangegeven bereid te zijn om het seizoen af te maken. Hans Lambeck heeft zich gemeld om weer als secretaris te willen gaan fungeren en Cock van Vliet gaat de ledenadministratie op termijn overnemen van Agnes Hamminga. De werkgroep onder leiding van Bart van Veen is hard aan het werk gegaan met de volgende resultaten:meer »

Geslaagde teamactiviteit eerste en tweede elftal

18 januari 13:45  Afgelopen zaterdag beleefden de eerste en tweede selectie, in gezelschap van aanhang, een gezellige en verbindende teamactiviteit in de sfeervolle kantine. De avond begon met een klein buffet, waar spelers en stafleden samenkwamen voor een lekkere hap eten met een drankje erbij.meer »