Algemeen nieuws - v.v. Hoogezand

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Algemeen nieuws

zonder scheidsrechters geen voetbal bij VV Hoogezand.

14 september 10:15  De scheidsrechter is een essentieel onderdeel van voetbal en helpt mee aan een sportief en eerlijk verloop van de wedstrijd. Wil jij eraan bijdragen dat het plezier in het voetbal voorop blijft staan? Meld je dan aan als scheidsrechter bij VV Hoogezand. We zoeken met spoed scheidsrechters bij Hoogezand. Het maakt niet uit of je het al eens gedaan hebt of niet. Als het je leuk lijkt meld je dan aan. Je krijgt van ons alle begeleiding die je nodig hebt. En als je er verder mee wil, dan schrijven we je in voor cursussen bij de KNVB. Neem een voorbeeld aan Jordy Meiborg, speler van JO17-2. enige jaren geleden door ons opgeleid, begonnen bij de F-jes en fluit komende zaterdag het JO15-1. Zoek hem rustig op als je meer wil weten. interesse? bel of app Jos van Amersvoort (06-53360069 of op zaterdagen in de jeugdkamer).

1096x gelezen

17 april ouderavond JO11 en JO12

Gisteren, 28 maart 12:00  Aan de ouders van onze jeugdleden JO11 en JO12, We nodigen u bij dezen van harte uit voor een ouderavond op: Wanneer:​​ Maandag 17 april 2023 Tijd: ​​​19.30 – 21.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur) Plaats: ​​​Kantine v.v. Hoogezand meer »

79x gelezen

Wedstrijdverslag v.v. Winsum – v.v. Hoogezand

26 maart 15:45  Zaterdagmiddag moest Hoogezand-1 naar Winsum, de scheidsrechter was de heer H.A. (Richard) Venekamp. De eerdere wedstrijd die op 5 november 2022 is gespeeld eindigde in 1-0 voor de rood zwarten. Doelpuntenmaker Joran van Zwol Het basis elftal van Hoogezand die het zaterdagmiddag moest doen bestond uit: 1 Jungman, 2 Fluks, 4 Van den Berg, 6 Hamming, 7 Poyan, 8 Slor, 9 van Iren, 12 Bulder, 15 Oldenburger, 16 Sambre, 20 Uulderiks. Wisselspelers waren; Charles, Slagter, van Zwol en van Duinen.meer »

229x gelezen

Dakisolatie kantine gerealiseerd.

24 maart 18:15  Met dank aan Verheek dakbedekking uit Winschoten en vrijwilligers van de club zijn de werkzaamheden afgerond. In het kader van Duurzaamheid kan het dak van vv Hoogezand weer jaren vooruit. We zijn blij dat deze enorme klus is afgerond en zijn de vele vrijwilligers zeer erkentelijk voor hun inzet!meer »

191x gelezen

Voorbereiding eerste elftal seizoen 23-24 rond

20 maart 11:45     De technische staf van het eerste elftal is op de achtergrond al enige tijd druk bezig om voorbereidingen te treffen voor het nieuwe seizoen 2023-2024. Onder leiding van de nieuwe trainer Sven de Haan, zal op 20 juni de eerste training plaatsvinden. De voorbereiding zal bestaan uit 2 blokken waarin getraind zal worden en enkele oefenwedstrijden worden gespeeld.  meer »

596x gelezen

Twee nieuwe hoofdbestuursleden

13 maart 12:00  Cock van Vliet en Bo Brakels zijn per direct toegevoegd aan het hoofdbestuur. Cock is geen onbekende van de club, hij heeft in het verleden al meerdere functies binnen de club gehad. Nu gaat hij de functie van secretaris op zich nemen. We zijn erg blij dat hij de functie die eerder werd bezet door Hans Lambeck zal gaan oppakken. Daarnaast is Bo Brakels aangesteld als hoofd PR & Communicatie. Omdat ook deze functie al enige tijd openstond zijn we in gesprek gegaan. Bo is eerder werkzaam geweest in een soort gelijke functie, daarom denken we dat hij een geschikte kandidaat is. Daarnaast zal Bo ook actief blijven als teammanager van het eerste elftal. We wensen Cock en Bo veel succes!meer »

532x gelezen

v.v. Hoogezand op REGIO TV

10 maart 18:30  Vrijdagmiddag was REGIO TV op het mooie sportpark de Kalkwijck, voor een reportage over de club. Onze voorzitter, Andy Kasto werd geïnterviewd in de bestuurskamer o.a. over de trainers wisseling bij het eerste elftal, de energievraagstukken en aanpak van onze club hierin. Maandag of dinsdag is de reportage incl. het interview op de televisie te zien. Deze reportage wordt dan doorlopend herhaald. U kunt daarvoor bij Ziggo kanaal 47 inschakelen en bij KPN is REGIO TV te zien op kanaal 1464. meer »

305x gelezen

3 april: EXTRA Algemene leden vergadering

7 maart 20:15  De extra algemene ledenvergadering van de v.v. Hoogezand wordt gehouden op maandag 3 april 2023 in de kantine “De Kalkoven” Aanvang 19.30 uur. Hieronder leest u de agenda. We hopen u dan te treffen. Het bestuur meer »

348x gelezen

Wedstrijd verslag Hoogezand - PKC ‘83

4 maart 18:15  Het vlaggenschip van de voetbalvereniging Hoogezand is zaterdagmiddag thuis fors onderuit gegaan tegen PKC’83 uit Groningen. Trainer Bart van Veen had zich waarschijnlijk een andere uitslag voor ogen gehad toen hij met zijn team om 14.30 uur op sportpark de Kalkwijck aantrad tegen Peizer Kring Combinatie (PKC’83).meer »

428x gelezen

Lezing Sief Ronde

4 maart 18:15  Vrijdagavond j.l. hield Sief Ronde voor 35 leden en sponsoren een lezing over zijn rijke voetbalgeschiedenis in Nederland en het buitenland. Bijgaand een impressie van de avond.meer »

118x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!