ClubTV - v.v. Hoogezand

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

ClubTV

Wedstrijdverslag FVC (Leeuwarden) – v.v. Hoogezand

27 mei 22:00  Met de laatste wedstrijd tegen FVC is er een einde gekomen aan het enerverende seizoen van 2022-2023 in de eerste klasse F (zaterdag) voor het vlaggenschip van de voetbalvereniging Hoogezand Bovenin is de spanning te snijden. Maar liefst vijf kandidaten strijden voor de titel, met zaterdag jl. de apotheose. Dit geldt ook voor de nacompetitie plekken. FVC en ‘t. Fean’58 zijn inmiddels gedegradeerd. Drachtster Boys, Gorecht (Haren) en Leeuwarder Zwaluwen komen nog in aanmerking voor de vermaledijde nacompetitie. In deze nacompetitie is slechts één winnaar van de acht deelnemende ploegen. Voor de rood-zwart hemden van v.v. Hoogezand was handhaving al een feit! Om 13.00uur ging de spelersbus, inclusief supporters, naar de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen. Bestemming FVC te Leeuwarden. meer »

317x gelezen

Kampioenen bij v.v. Hoogezand

27 mei 14:45  Kampioenen bij vv Hoogezand Dat de jeugd de toekomst heeft bewijzen onze jeugd spelers, maar liefst 3 teams werden dit weekend kampioen! Wij feliciteren spelers en begeleiders van jo7-1, jo8-2 en jo9-1 met hun wel verdiende kampioenschap!meer »

354x gelezen

Vacature: ledenadministratie

26 mei 8:00  vv Hoogezand is op zoek naar een gemotiveerde vrijwilliger die de ledenadministratie op zich wil nemen. Als ledenadministrateur houd je je bezig met de volgende werkzaamheden:meer »

166x gelezen

Seizoensafsluiter eerste en tweede selectie!

25 mei 11:30  Aanstaande zaterdag spelen het eerste en tweede hun laatste wedstrijd van het seizoen! Het elftal van Bart van Veen zal het opnemen in Leeuwarden tegen FVC. Waar het kampioens-elftal van Cor Grozema het opneemt in Groningen tegen Mamio.meer »

263x gelezen

Jo 19-1 Kampioen!

24 mei 16:00  Op zaterdag 20 mei stond de allerlaatste speelronde in divisie 4H voor de JO19-1 op het programma. Waar we vorige week in de slotseconden het kampioenschap uit handen lieten glippen door een tegengoal uit een penalty in de uitwedstrijd tegen SV Bedum JO19-1, moesten we er alles aan doen de domper van een week eerder op eigen veld goed te maken. We hadden aan een gelijkspel genoeg tegen de nummer vijf van de ranglijst , SC Joure JO19-1, om onszelf kampioen te mogen noemen. meer »

355x gelezen

Finale Fokke Nieuwold penalty bokaal

22 mei 21:30  Op onderstaande foto’s staan de winnaars van de FOKKO NIEUWOLD PENALTY BOKAAL EERSTE PLAATS: Mazid Diallo. TWEEDE PLAATS: Leyton van Wijk DERDE PLAATS: Riley Gopi VIERDE PLAATS: Aydin Eray Kuru VIJFDE PLAATS: Aadam Ahmet Wij feliciteren de winnaars met hun prestatie en hun bokaal! meer »

227x gelezen

Wedstrijdverslag V.V. HOOGEZAND – ORANJE NASSAU SNEEK (ONS)

20 mei 19:45  Een spannende zaak in de eerste klasse F (zaterdag) van de KNVB. Zowel bovenin als mede onderin. Maar liefst vijf ploegen komen nog in aanmerking voor het kampioenschap. Broekster Boys, ONS Sneek, Oranje-Nassau (Groningen) Blauw Wit ’34 en Pelikaan S. Onderin wordt het spannend voor ‘t. Fean’58, Leeuwarder Zwaluwen, Gerecht en Drachtster Boys. Wie daalt direct, samen met FVC – Leeuwarden, naar de tweede klasse en wie moet de vermaledijde nacompetitie spelen? In deze nacompetitie is slechts één de winnaar van de acht deelnemende teams. ONS Sneek de tegenstander van afgelopen zaterdag is dus één van de ploegen die nog in aanmerking komt voor promotie. Het zal voor v.v. Hoogezand dan ook een lastige tegenstander zijn.meer »

358x gelezen

Hoogezand JO13-1 kampioen!

20 mei 18:15  Vorige week stond de clash op het programma tegen de nummer 2 Velocitas, die moest gewonnen worden om kampioen te worden. Gelukkig gebeurde dat op overtuigende wijze, 4-1.meer »

348x gelezen

Jelle Bouma naar vv Hoogezand

19 mei 20:45  Met trots kunnen we melden dat vv Hoogezand een nieuwe keeper heeft gevonden! De 22 jarige Jelle Bouma komt over van Oranje Nassau.meer »

169x gelezen

A.s. zaterdag Hoogezand - ONS Sneek en meer

18 mei 13:30  Komende zaterdag alweer de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen voor ons vlaggenschip. Op Sportpark de Kalkwijck komt ONS Sneek op bezoek. Hoogezand staat momenteel op de veilige plek met 5 punten voorsprong op de nacompetitieplek. ONS Sneek staat momenteel 2e en strijd nog volop om het kampioenschap met vier andere concurrenten. Ook zijn er nog drie teams die het kampioenschap binnen kunnen slepen!meer »

224x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!