Sponsornieuws

COOP Zuidbroek nieuwe bordsponsor!

30 januari 11:30  COOP Zuidbroek, gevestigd aan de Spoorstraat 21, 9636 AS te Zuidbroek gaat de komende drie jaren vv Hoogezand sponseren. COOP plaatst een reclamebord 300*75 langs het Kunstgrasveld. Op de foto ontvangt filiaalhouder Martijn Weever een bloemetje namens bestuur en sponsorcommissie van de voetbalvereniging Hoogezand. U ziet daar ook hier rekening is gehouden met de Corona periode (1,5meter afstand)meer »

Hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff nieuwe bordsponsor!

27 januari 19:15  Hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff, Siepweg 5, 9611 TJ Sappemeer heeft een reclamebord geplaatst langs het veld van vv Hoogezand. De vriendin van Jonas Lindenhoff neemt de bloemen in ontvangst. De sponsorcommissie is er trots op dat weer een reclamebord is geplaatst op sportpark de Kalkwijck.meer »

Portenda nieuwe bordsponsor!

15 januari 19:15  HOOGEZAND – Portenda aan de Kalkwijck 60 in Hoogezand heeft twee reclameborden geplaatst langs het hoofdveld en langs het kunstgrasveld van Hoogezand.meer »

Twee nieuwe Bordsponsoren!

9 januari 2:15  Ondanks de Corona periode hebben zich toch een tweetal bedrijven gemeld om een reclamebord te plaatsen op het hoofdveld en op het kunstgrasveld van de voetbalvereniging Hoogezand. Als dank heeft commissielid, Willem Hulshof een bos bloemen gebracht bij Mike Ganzevoort, van De Ganze Fietsen en er ging ook bloemen naar Annemarie Steeman van het Scheidings Huys in Hoogezand. Bestuur en sponsorcommissie zijn zeer content met deze nieuwe bordsponsoren.meer »

Peter Dob vloeren nieuwe bordsponsor

30 november 19:15  De sponsorcommissie van de voetbalvereniging Hoogezand is met Peter Dob vloeren een driejarig overeenkomst afgesloten. De sponsor krijgt een reclamebord langs het hoofdveld en langs het kunstgrasveld. meer »

Otto Barkhuis Mechanisatie steekt JO17-1 in het nieuw!

30 augustus 0:15  De boys van JO17-1 in nieuwe kleding, trainingspakken en jassen met dank aan Otto Barkhuis Mechanisatie!meer »

JO11-1 netjes in pak door Telecombinatie

26 augustus 20:00  De spelers van JO11-1 zien er weer gelikt uit. Oud-speler van het eerste elftal van Hoogezand Roland van der Velde en tevens bedrijfsmanager van Telecombinatie heeft hiervoor gezorgd. JO11-1 bedankt Telecombinatie hiervoor!meer »

Sportmaat wordt voetbalshop Groningen