Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsornieuws

Mooie sponsor actie bij de jubileumwedstrijd

18 juni 17:45  United Soft Drinks biedt de gehele eerste selectie van VV Hoogezand AA-Drink aan voor de wedstrijd, in de pauze en na afloop van de wedstrijd; VV HOOGEZAND tegen FC EMMEN. Op de foto biedt vertegenwoordiger, Jorg Streunding aan Piet Pruim, van de Sponsorcommissie, de sportdranken aan. Het technisch-medisch team van VV Hoogezand-1 is zeer content met deze bijdrage voor de boys van Hoogezand. Nu nog een goed resultaat tegen het kersverse Eredivisie team van FC EMMEN.

279x gelezen

Sponsoren vv Hoogezand in de prijzen

18 juni 15:45  De 10 trotse en enthousiaste genomineerden op een rij, met hun oorkondes. Nogmaals van harte gefeliciteerd Cookinglife-nl, Gallagher Europe, HEPRO, @Kampen Industrial Care, Klippa, Landjuweel BV, Mr. Mofongo, Nijburg Industry Group, Remarketed Groningen, Rope Access Group BV. Veel succes en vooral ook heel veel plezier! De sponsorcommissie heeft namens vv Hoogezand de felicitaties over gebracht aan Danny Wolthuis, directeur van HEPRO en Arnold Bakker, directeur van Kampen Industrial Care voor de Groninger Ondernemers Prijsmeer »

267x gelezen

Uitbreiding Bordsponsoren

18 juni 15:30   De tweede ring langs het hoofdveld is uitgebreid met de volgende sponsoren * van Kleef Groenvoorziening, zowel links als rechts is er een 6 meter lang bord geplaatst. * Albert Heijn (AH) uit het winkelcentrum heeft ook 6 meter reclamebord laten plaatsen. * Het sponsorcontract van Jager & Zoon is opgebroken en verlengt. Het bedrijf heeft nu ook twee reclameborden laten plaatsen op de 2e ring. Er is een reclamebord langs het hoofdveld (achter het doel) van Crystal Cleaning. Dit zelfde bedrijf heeft ook een reclamebord geplaatst op het kunstgrasveld. Tenslotte zijn er twee reclameborden voor de hoofdtribune door HEPRO en PORTENDA onze hoofdsponsoren. Het hoofdveld heeft een fraaie ‘look gekregen’ de sponsorcommissie is blij met deze ontwikkelingen.meer »

116x gelezen

Gereedschap Klusteam wederom uitgebreid

22 mei 18:30  De Club van 💯 heeft 2 stalen spaden, of te wel twee scheppen geschonken aan het klusjesman. Fokke Nieuwold, de coördinator van het Klusteam nam ze vanochtend in ontvangst.meer »

282x gelezen

Picknicktafel koffiecorner hoofdveld

26 april 11:15   Steigerhoutinterieur ( Borgercompagnie 26, 9611 TB Sappemeer) heeft aan vereniging v.v. Hoogezand een schitterende grote picknicktafel aangeboden. Deze is geplaatst onder de pas geplaatste overkapping voor de koffiecorner langs het hoofdveld. Wij zijn sponsor/eigenaar Paul Galdermans bijzonder erkentelijk voor deze fraaie grote- tafel. De sponsorcommissie.meer »

243x gelezen

Geslaagde sponsoravond v.v. Hoogezand

26 april 11:15  Maandagavond, 25 april werd er in de kantine van de voetbalvereniging Hoogezand een sponsoravond georganiseerd.meer »

567x gelezen

💯 voor Uuldriks

19 april 10:00  Gisteren maakte Heine Uuldriks zijn 100e doelpunt voor v.v. Hoogezand. Heine is niet alleen als speler een belangrijke waarde voor v.v. Hoogezand maar ook als sponsor namens Uuldriks personaltrainer! A.s. Maandag 25 april om 19.30uur houden we voor al onze sponsoren een sponsoravond. Aanmelden is nog mogelijk!meer »

365x gelezen

SPONSORAVOND IN DE KANTINE VV HOOGEZAND

8 april 18:15   Maandagavond, 25 april 2022 is er een gezellige Sponsoravond in de kantine van de voetbalvereniging Hoogezand, aanvang 19.30 uur. Laan van de Sport 6j Hoogezand Wouter Gudde, directeur van FC GRONINGEN en Dick Lukkien succesvolle trainer van FC EMMEN zijn deze avond ook aanwezig. Er is gelegenheid vragen te stellen. Na afloop komen de sponsoren en genodigden bij elkaar voor het drinken van een drankje en het nuttigen van een hapje. Tevens is er voldoende gelegenheid andere sponsoren de hand te drukken en kennis te maken en ervaringen te delen. Iedereen die aanwezig wenst te zijn wordt verzocht zich VOORAF schriftelijk of telefonisch aan te melden. Dit kan via mail: sponsoring@vvhoogezand.nl of telefonisch: 06-30432023 meer »

225x gelezen

HEPRO

29 maart 12:00  Onze hoofdsponsor HEPRO heeft een prachtige nieuwe expeditiehal geopend. Wij feliciteren directeur, Danny Wolthuis en zijn team met deze geweldige uitbreiding. HEPRO is gespecialiseerd in kunststof en aluminium kozijnen.meer »

246x gelezen

Overkapping koffiecorner

8 maart 20:00  Onze (mede) hoofdsponsor PORTENDA aan de Kalkwijck in Hoogezand heeft een mooie overkapping geplaatst langs het hoofdveld voor de koffiecorner. Wij danken Henk van der Scheer en zijn mannen hartelijk voor deze aanwinst!meer »

439x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!