Sponsornieuws

Nieuwe sponsor: WeAreFlex

12 juli 12:00  WeAreFlex - Uitzendbureau plaatst een reclamebord (300*75) langs het hoofdveld van vv Hoogezand. Ze gaan een contract aan voor 3 jaar. De sponsorcommissie is blij met deze nieuwe bordsponsor.meer »

Ruchti schoenen nieuwe bordsponsor

28 juni 20:00   Ruchti schoenen, Albert Plesmanlaan 24c, 9915 TH Kolham is een 3 jarig bordsponsor overeenkomst aangegaan met v.v. Hoogezand. Een reclamebord (300*75) zal worden geplaatst langs het kunstgrasveld. Fijn dat er elke keer weer sponsoren bereid zijn om ons te sponsoren

Opening Pannakooi

17 juni 8:45  HOOGEZAND - Zondag 13 juni 2021 is de Pannakooi t.b.v. de jeugd van v.v. Hoogezand geopend door Burgemeester Adriaan Hoogendoorn van de gemeente Midden-Groningen.meer »

Reclame voor op de Pannakooi

2 mei 22:15  Binnenkort wordt gestart met de plaatsing van de Pannakooi voor de jeugd van vv Hoogezand en anderen. Er is ruimte om een reclamebord op deze omheinde mini - trainingsveld te plaatsen. Kosten € 200,- per jaar aan de voorzijde en/of € 150,- per jaar aan de lange zijde. Het contract wordt dan aangegaan voor een duur van 3 jaar. Weten jullie bedrijven of instellingen die een reclamebord(en) willen plaatsen of heeft u zelf interesse? Neem dan contact op met de sponsorcommissie via sponsoring@vvhoogezand.nl

COOP Zuidbroek nieuwe bordsponsor!

30 januari 11:30  COOP Zuidbroek, gevestigd aan de Spoorstraat 21, 9636 AS te Zuidbroek gaat de komende drie jaren vv Hoogezand sponseren. COOP plaatst een reclamebord 300*75 langs het Kunstgrasveld. Op de foto ontvangt filiaalhouder Martijn Weever een bloemetje namens bestuur en sponsorcommissie van de voetbalvereniging Hoogezand. U ziet daar ook hier rekening is gehouden met de Corona periode (1,5meter afstand)meer »

Hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff nieuwe bordsponsor!

27 januari 19:15  Hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff, Siepweg 5, 9611 TJ Sappemeer heeft een reclamebord geplaatst langs het veld van vv Hoogezand. De vriendin van Jonas Lindenhoff neemt de bloemen in ontvangst. De sponsorcommissie is er trots op dat weer een reclamebord is geplaatst op sportpark de Kalkwijck.meer »

Portenda nieuwe bordsponsor!

15 januari 19:15  HOOGEZAND – Portenda aan de Kalkwijck 60 in Hoogezand heeft twee reclameborden geplaatst langs het hoofdveld en langs het kunstgrasveld van Hoogezand.meer »

Twee nieuwe Bordsponsoren!

9 januari 2:15  Ondanks de Corona periode hebben zich toch een tweetal bedrijven gemeld om een reclamebord te plaatsen op het hoofdveld en op het kunstgrasveld van de voetbalvereniging Hoogezand. Als dank heeft commissielid, Willem Hulshof een bos bloemen gebracht bij Mike Ganzevoort, van De Ganze Fietsen en er ging ook bloemen naar Annemarie Steeman van het Scheidings Huys in Hoogezand. Bestuur en sponsorcommissie zijn zeer content met deze nieuwe bordsponsoren.meer »

Peter Dob vloeren nieuwe bordsponsor

30 november 19:15  De sponsorcommissie van de voetbalvereniging Hoogezand is met Peter Dob vloeren een driejarig overeenkomst afgesloten. De sponsor krijgt een reclamebord langs het hoofdveld en langs het kunstgrasveld. meer »

Otto Barkhuis Mechanisatie steekt JO17-1 in het nieuw!

30 augustus 0:15  De boys van JO17-1 in nieuwe kleding, trainingspakken en jassen met dank aan Otto Barkhuis Mechanisatie!meer »