Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsornieuws

COOP Zuidbroek nieuwe bordsponsor!

30 januari 11:30  COOP Zuidbroek, gevestigd aan de Spoorstraat 21, 9636 AS te Zuidbroek gaat de komende drie jaren vv Hoogezand sponseren. COOP plaatst een reclamebord 300*75 langs het Kunstgrasveld. Op de foto ontvangt filiaalhouder Martijn Weever een bloemetje namens bestuur en sponsorcommissie van de voetbalvereniging Hoogezand. U ziet daar ook hier rekening is gehouden met de Corona periode (1,5meter afstand)meer »

91x gelezen

Hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff nieuwe bordsponsor!

27 januari 19:15  Hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff, Siepweg 5, 9611 TJ Sappemeer heeft een reclamebord geplaatst langs het veld van vv Hoogezand. De vriendin van Jonas Lindenhoff neemt de bloemen in ontvangst. De sponsorcommissie is er trots op dat weer een reclamebord is geplaatst op sportpark de Kalkwijck.meer »

96x gelezen

Portenda nieuwe bordsponsor!

15 januari 19:15  HOOGEZAND – Portenda aan de Kalkwijck 60 in Hoogezand heeft twee reclameborden geplaatst langs het hoofdveld en langs het kunstgrasveld van Hoogezand.meer »

91x gelezen

Twee nieuwe Bordsponsoren!

9 januari 2:15  Ondanks de Corona periode hebben zich toch een tweetal bedrijven gemeld om een reclamebord te plaatsen op het hoofdveld en op het kunstgrasveld van de voetbalvereniging Hoogezand. Als dank heeft commissielid, Willem Hulshof een bos bloemen gebracht bij Mike Ganzevoort, van De Ganze Fietsen en er ging ook bloemen naar Annemarie Steeman van het Scheidings Huys in Hoogezand. Bestuur en sponsorcommissie zijn zeer content met deze nieuwe bordsponsoren.meer »

125x gelezen

Peter Dob vloeren nieuwe bordsponsor

30 november 19:15  De sponsorcommissie van de voetbalvereniging Hoogezand is met Peter Dob vloeren een driejarig overeenkomst afgesloten. De sponsor krijgt een reclamebord langs het hoofdveld en langs het kunstgrasveld. meer »

156x gelezen

Otto Barkhuis Mechanisatie steekt JO17-1 in het nieuw!

30 augustus 0:15  De boys van JO17-1 in nieuwe kleding, trainingspakken en jassen met dank aan Otto Barkhuis Mechanisatie!meer »

265x gelezen

JO11-1 netjes in pak door Telecombinatie

26 augustus 20:00  De spelers van JO11-1 zien er weer gelikt uit. Oud-speler van het eerste elftal van Hoogezand Roland van der Velde en tevens bedrijfsmanager van Telecombinatie heeft hiervoor gezorgd. JO11-1 bedankt Telecombinatie hiervoor!meer »

277x gelezen

Sportmaat wordt voetbalshop Groningen

9 juli 9:30  Sportmaat wordt voetbalshop Groningenmeer »

245x gelezen

HEPRO komende 3 jaar hoofdsponsor van de VV Hoogezand

22 juni 18:00  Bij de voetbalvereniging Hoogezand hebben woensdag 17 juni jl. de directeur van HEPRO, Danny Wolthuis en de voorzitter van vv Hoogezand, Andy Kasto een ‘Hoofdsponsor Overeenkomst’ ondertekend. De hoofdsponsor overeenkomst gaat in op 1 juli 2020 en heeft een looptijd van 3 jaar. Het 1e elftal van de vv Hoogezand, uitkomend in de eerste klasse zondag, zal de komende 3 jaar in wedstrijdshirts spelen met het HEPRO logo op de borst.meer »

361x gelezen

JO11-3 in het nieuw door diverse sponsoren

29 februari 23:15  Vanmorgen was er fotosessie met de sponsors van JO11-3; Voor Bakkerij Meijer een 💐 bloemetje, vanwege de geschonken trainingspakken. Ook sponsor Caprice baksteen krijgt een bloemetje voor het sponsoren van de inlooptruien. Tenslotte is er een bloemetje voor Scheffers advocaten voor het beschikbaar stellen voor de wedstrijdshirts van JO11-3 👍🏼👏🏼😉meer »

211x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!