Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsornieuws

Inloopshirts JO15-1

29 oktober 18:15  JO15-1 heeft nieuwe inloop-/trainingsshirts gekregen. Deze shirts zijn gesponsord door Handelsonderneming Kleine. Foto's gemaakt door Mike Tomo. meer »

125x gelezen

Nieuw shirt en sponsoring

24 juli 10:15  Voor komend seizoen krijgt ieder team het unieke jubileumshirt. Het is de bedoeling dat iedere team in dit rood/zwart shirt speelt met de hoofdsponsoren HEPRO aan de voorzijde en PORTENDA aan de achterkant van het shirt. Uitgifte van deze shirts gaat via Jos van Amersvoort. Individuele sponsoring van het team blijft natuurlijk nog wel mogelijk, bijvoorbeeld via trainingspakken, polo’s, inloopshirts, voetbaltassen etc. etc. Met opdruk van het logo van de sponsor. We stellen enkele voorwaarden. 1. Dit moet altijd van het merk ROBEY zijn. 2. Deze moeten altijd aangekocht worden bij VOETBALSHOP-Groningen (Hans Maatman) Het is een éénmalige gift/sponsoring aan het team van vv Hoogezand. De nota kan desgewenst op naam van de sponsor komen, zodat deze de BTW kan verrekenen. Heb je nog vragen/opmerkingen neem contact op met Piet Pruim of één van de andere leden van de Sponsorcommissie. Wij wensen iedereen een fijne vakantie en een goed en sportief seizoen toe. Sportieve groet, Piet Pruim — Sponsorzaken. meer »

389x gelezen

Aangeboden picknicktafels geplaatst

15 juli 21:15  Henk van der Scheer, directeur van PORTENDA heeft dinsdagmiddag twee schitterende banken gebracht bij vv Hoogezand. De banken zijn geplaatst onder de overkapping bij de koffiecorner, langs het hoofdveld. Onze hartelijke dank gaat uit naar de twee hoofdsponsoren HEPRO en PORTENDA die deze banken hebben aangeboden in het kader van het 💯 jarig bestaan van de club. Een geweldig kado !meer »

373x gelezen

Sponsornieuws

15 juli 21:00  SPONSORCONTRACT VERLENGD DOOR NOORD-CARAVANS UIT ZUIDBROEK Bordsponsor Noord-Caravans tekent voor extra jaar bij V.V Hoogezand! We zijn trots te mogen aankondigen dat caravanbedrijf Noord-Caravans onze mooie club nog een jaar wil sponsoren. Het sponsorbord van Noord-Caravans hangt naast het hoofdveld en is voor toeschouwers goed zichtbaar. Eigenaar Niels Woldhuis is blij dat hij op deze manier een steentje kan bijdragen aan de mooie club en is erg tevreden over de verlenging van het sponsorcontract. Als eigenaar van Noord-Caravans houdt hij zich graag bezig met het versterken en ondersteunen van onze regio. Noord-Caravans is dé erkende en betrouwbare caravandealer van het noorden. De showroom is gevestigd naast de A7 bij Zuidbroek waar je terecht kunt voor de inkoop, inruil óf verkoop van je caravans. Kom langs en ontdek ons ruime aanbod! De koffie staat klaar. Zie ook de site Noord Caravans | Inkoop, Verkoop en Verhuur van caravansmeer »

262x gelezen

Mooie sponsor actie bij de jubileumwedstrijd

18 juni 17:45  United Soft Drinks biedt de gehele eerste selectie van VV Hoogezand AA-Drink aan voor de wedstrijd, in de pauze en na afloop van de wedstrijd; VV HOOGEZAND tegen FC EMMEN. Op de foto biedt vertegenwoordiger, Jorg Streunding aan Piet Pruim, van de Sponsorcommissie, de sportdranken aan. Het technisch-medisch team van VV Hoogezand-1 is zeer content met deze bijdrage voor de boys van Hoogezand. Nu nog een goed resultaat tegen het kersverse Eredivisie team van FC EMMEN.

425x gelezen

Sponsoren vv Hoogezand in de prijzen

18 juni 15:45  De 10 trotse en enthousiaste genomineerden op een rij, met hun oorkondes. Nogmaals van harte gefeliciteerd Cookinglife-nl, Gallagher Europe, HEPRO, @Kampen Industrial Care, Klippa, Landjuweel BV, Mr. Mofongo, Nijburg Industry Group, Remarketed Groningen, Rope Access Group BV. Veel succes en vooral ook heel veel plezier! De sponsorcommissie heeft namens vv Hoogezand de felicitaties over gebracht aan Danny Wolthuis, directeur van HEPRO en Arnold Bakker, directeur van Kampen Industrial Care voor de Groninger Ondernemers Prijsmeer »

357x gelezen

Uitbreiding Bordsponsoren

18 juni 15:30   De tweede ring langs het hoofdveld is uitgebreid met de volgende sponsoren * van Kleef Groenvoorziening, zowel links als rechts is er een 6 meter lang bord geplaatst. * Albert Heijn (AH) uit het winkelcentrum heeft ook 6 meter reclamebord laten plaatsen. * Het sponsorcontract van Jager & Zoon is opgebroken en verlengt. Het bedrijf heeft nu ook twee reclameborden laten plaatsen op de 2e ring. Er is een reclamebord langs het hoofdveld (achter het doel) van Crystal Cleaning. Dit zelfde bedrijf heeft ook een reclamebord geplaatst op het kunstgrasveld. Tenslotte zijn er twee reclameborden voor de hoofdtribune door HEPRO en PORTENDA onze hoofdsponsoren. Het hoofdveld heeft een fraaie ‘look gekregen’ de sponsorcommissie is blij met deze ontwikkelingen.meer »

190x gelezen

Gereedschap Klusteam wederom uitgebreid

22 mei 18:30  De Club van 💯 heeft 2 stalen spaden, of te wel twee scheppen geschonken aan het klusjesman. Fokke Nieuwold, de coördinator van het Klusteam nam ze vanochtend in ontvangst.meer »

364x gelezen

Picknicktafel koffiecorner hoofdveld

26 april 11:15   Steigerhoutinterieur ( Borgercompagnie 26, 9611 TB Sappemeer) heeft aan vereniging v.v. Hoogezand een schitterende grote picknicktafel aangeboden. Deze is geplaatst onder de pas geplaatste overkapping voor de koffiecorner langs het hoofdveld. Wij zijn sponsor/eigenaar Paul Galdermans bijzonder erkentelijk voor deze fraaie grote- tafel. De sponsorcommissie.meer »

326x gelezen

Geslaagde sponsoravond v.v. Hoogezand

26 april 11:15  Maandagavond, 25 april werd er in de kantine van de voetbalvereniging Hoogezand een sponsoravond georganiseerd.meer »

649x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!