Sponsornieuws

Inloopshirts JO15-1

29 oktober 18:15  JO15-1 heeft nieuwe inloop-/trainingsshirts gekregen. Deze shirts zijn gesponsord door Handelsonderneming Kleine. Foto's gemaakt door Mike Tomo. meer »

Nieuw shirt en sponsoring

24 juli 10:15  Voor komend seizoen krijgt ieder team het unieke jubileumshirt. Het is de bedoeling dat iedere team in dit rood/zwart shirt speelt met de hoofdsponsoren HEPRO aan de voorzijde en PORTENDA aan de achterkant van het shirt. Uitgifte van deze shirts gaat via Jos van Amersvoort. Individuele sponsoring van het team blijft natuurlijk nog wel mogelijk, bijvoorbeeld via trainingspakken, polo’s, inloopshirts, voetbaltassen etc. etc. Met opdruk van het logo van de sponsor. We stellen enkele voorwaarden. 1. Dit moet altijd van het merk ROBEY zijn. 2. Deze moeten altijd aangekocht worden bij VOETBALSHOP-Groningen (Hans Maatman) Het is een éénmalige gift/sponsoring aan het team van vv Hoogezand. De nota kan desgewenst op naam van de sponsor komen, zodat deze de BTW kan verrekenen. Heb je nog vragen/opmerkingen neem contact op met Piet Pruim of één van de andere leden van de Sponsorcommissie. Wij wensen iedereen een fijne vakantie en een goed en sportief seizoen toe. Sportieve groet, Piet Pruim — Sponsorzaken. meer »

Aangeboden picknicktafels geplaatst

15 juli 21:15  Henk van der Scheer, directeur van PORTENDA heeft dinsdagmiddag twee schitterende banken gebracht bij vv Hoogezand. De banken zijn geplaatst onder de overkapping bij de koffiecorner, langs het hoofdveld. Onze hartelijke dank gaat uit naar de twee hoofdsponsoren HEPRO en PORTENDA die deze banken hebben aangeboden in het kader van het 💯 jarig bestaan van de club. Een geweldig kado !meer »

Sponsornieuws

15 juli 21:00  SPONSORCONTRACT VERLENGD DOOR NOORD-CARAVANS UIT ZUIDBROEK Bordsponsor Noord-Caravans tekent voor extra jaar bij V.V Hoogezand! We zijn trots te mogen aankondigen dat caravanbedrijf Noord-Caravans onze mooie club nog een jaar wil sponsoren. Het sponsorbord van Noord-Caravans hangt naast het hoofdveld en is voor toeschouwers goed zichtbaar. Eigenaar Niels Woldhuis is blij dat hij op deze manier een steentje kan bijdragen aan de mooie club en is erg tevreden over de verlenging van het sponsorcontract. Als eigenaar van Noord-Caravans houdt hij zich graag bezig met het versterken en ondersteunen van onze regio. Noord-Caravans is dé erkende en betrouwbare caravandealer van het noorden. De showroom is gevestigd naast de A7 bij Zuidbroek waar je terecht kunt voor de inkoop, inruil óf verkoop van je caravans. Kom langs en ontdek ons ruime aanbod! De koffie staat klaar. Zie ook de site Noord Caravans | Inkoop, Verkoop en Verhuur van caravansmeer »

Mooie sponsor actie bij de jubileumwedstrijd

18 juni 17:45  United Soft Drinks biedt de gehele eerste selectie van VV Hoogezand AA-Drink aan voor de wedstrijd, in de pauze en na afloop van de wedstrijd; VV HOOGEZAND tegen FC EMMEN. Op de foto biedt vertegenwoordiger, Jorg Streunding aan Piet Pruim, van de Sponsorcommissie, de sportdranken aan. Het technisch-medisch team van VV Hoogezand-1 is zeer content met deze bijdrage voor de boys van Hoogezand. Nu nog een goed resultaat tegen het kersverse Eredivisie team van FC EMMEN.