Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsornieuws

Nieuwe bordsponsoren en sponsorcontracten opgebroken en verlengt.

22 december 17:15  Intertoys, Hoofdstraat 223 te Hoogezand plaatst een reclamebord langs het kunstgrasveld. Het sponsorcontract met Specsavers is opgebroken en verlengt met 3 jaar. Specsavers krijgt 2 reclameborden op de tweede ring langs het hoofdveld. De Sponsorcommissie wenst ook alle sponsoren fijne feestdagen en een voorspoedig 2022. Ook in deze lockdown wensen wij de sponsoren veel sterkte.

109x gelezen

Univé als stersponsor van v.v. Hoogezand

23 november 14:45  Vandaag tekende Univé het contract als stersponsor van v.v. Hoogezand. Bij de ondertekening waren namens Univé aanwezig Marloes Zwiers en Wilrieke van der Zwaag. Ook Danny Wolthuis was namens onze hoofdsponsor HEPRO aangeschoven bij de ondertekening. Wilrieke en onze voorzitter Andy Kasto ondertekenen samen het sponsorcontract. Na de ondertekening heeft het gezelschap onderleiding van Piet Pruim nog een rondgang over het mooie sportcomplex gemaakt en kregen beide dames bloemen uitgereikt. Wij zijn zeer blij met Univé als stersponsor. Waarbij de verzekering van de club in goede handen is bij Univé.meer »

117x gelezen

Olthof Groep Bordsponsor v.v. Hoogezand

19 november 17:15  Olthof Groep BV, Molenraai 15, 9611 TH Sappemeer heeft een reclamebord (300*75) geplaatst op het hoofdveld en een reclamebord op het kunstgrasveld van v.v. Hoogezand. Een contract voor 3 jaar. Olthof Groep is een betonbedrijf en leverancier van Bouwgrondstoffen. Het bedrijf meldt op de website www.olthofgroep.nl “Wij onderscheiden ons in betrouwbaarheid, nuchterheid, kwaliteit en duurzaamheid” prachtige kwaliteiten waar v.v. Hoogezand van harte achterstaat. Olthof BV is de laatste jaren enorm gegroeid en uitgebreid. De roods van de Olthof Groep liggen in de agrarische sector. Het bedrijf is ontstaan vanuit de veehouderij van de familie Olthof in Sappemeer. Het bedrijf is nog altijd in handen van de broers Klaas Jan en Niels Jan Olthof. In 2008 investeerden de broers in de aankoop van een gebruikte betoncentrale. In 2019 werd er een tweede betoncentrale gebouwd en werd er gestopt met de agrarische sector. Kortom een bedrijf met veel pretentie. Eigenaar Klaas Jan Olthof heeft in de jeugd altijd bij v.v. Hoogezand gespeeld. Vader Olthof was ook altijd nadrukkelijk aanwezig op sportpark de Kalkwijck. Een ernstige blessure maakte een einde aan de loopbaan van Klaas Jan. ‘Jammer want hij had best veel kwaliteiten’ volgens de oud trainers van v.v. Hoogezand. Op de foto ziet u Piet Pruim van de sponsorcommissie en Heino Stäbler van de Olthof Groep BV voor het reclamebord langs het kunstgrasveld meer »

92x gelezen

TIMMER TWEEWIELERS SPONSORT V.V. HOOGEZAND

31 oktober 8:45  Timmer Tweewielers al sinds 1936 de Fietsspecialist aan de Kerkstraat 255 in Hoogezand zal de komende drie jaar met een groot reclamebord (600x75) te zien zijn langs het hoofdveld van de voetbalvereniging Hoogezand. In eerste instantie is het grote reclamebord geplaatst voor de hoofdtribune. Het is de bedoeling dat binnenkort er een 2e ring reclameborden wordt geplaatst op het hoofdveld van de club van rood/zwart. Het reclamebord van Timmer Tweewielers is één van de eerste sponsoren die te zien zal zijn op de reclame ring. (zichtlocatie 102 meter) ‘Vader Timmer heeft nog gespeeld bij v.v. Hoogezand’, aldus Luuk Timmer, eigenaar van Timmer Tweewielers. Op de foto ziet u blijde gezichten van de sponsorcommissie van v.v. Hoogezand samen met de heer L. Timmer. De vereniging hoopt dat er meer sponsoren bereidt zijn een reclamebord te plaatsen langs het hoofdveld,kunstgrasveld of op de Pannakooi. Een prachtige uiting van reclame voor de middenstand van de gemeente Midden Groningen. meer »

95x gelezen

Broodmaaltijd aangeboden door Albert Heijn

5 oktober 8:30  Met ingang van dit seizoen krijgt het 1ste team, voor aanvang van de thuiswedstrijd een broodmaaltijd aangeboden door Albert Heijn in het Winkelcentrum. Resultaat mag er ook zijn, het eerste elftal boekte een 3-2 overwinning op Germanicus (Coevorden)meer »

138x gelezen

Uuldriks Personaltraining schenkt inloopshirts aan JO15-1

29 september 12:15  Hoogezand JO15-1 heeft inloopshirts gekregen van Uuldriks Personal Training uit Hoogezand. Voel je fitter en sterker, Uuldriks Personal Training.meer »

88x gelezen

Ricky's Travel nieuwe sponsor JO15-1

19 september 19:00  Hoogezand JO15-1 heeft nieuwe jassen gekregen van Ricky’s Travel uit Groningen. Ricky’s Travel, voor al uw exotische vliegreizen http://www.rickystravel.nl/meer »

67x gelezen

Olthof Groep treedt toe tot bordsponsor v.v. Hoogezand

29 augustus 18:45  De Olthof Groep B.V. Molenraai 15, 9611 TH Sappemeer wordt bordsponsor bij de voetbalvereniging Hoogezand. Het bedrijf plaatst een reclamebord van 300*75 langs het hoofdveld en bovendien een reclamebord van dezelfde afmeting langs het kunstgrasveld. De sponsorcommissie en het bestuur zijn zeer tevreden met de ondertekening van het contract, die een periode van drie jaar betreft. meer »

95x gelezen

Nieuwe sponsor: WeAreFlex

12 juli 12:00  WeAreFlex - Uitzendbureau plaatst een reclamebord (300*75) langs het hoofdveld van vv Hoogezand. Ze gaan een contract aan voor 3 jaar. De sponsorcommissie is blij met deze nieuwe bordsponsor.meer »

109x gelezen

Ruchti schoenen nieuwe bordsponsor

28 juni 20:00   Ruchti schoenen, Albert Plesmanlaan 24c, 9915 TH Kolham is een 3 jarig bordsponsor overeenkomst aangegaan met v.v. Hoogezand. Een reclamebord (300*75) zal worden geplaatst langs het kunstgrasveld. Fijn dat er elke keer weer sponsoren bereid zijn om ons te sponsoren

111x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!