Sponsornieuws

Broodmaaltijd aangeboden door Albert Heijn

5 oktober 8:30  Met ingang van dit seizoen krijgt het 1ste team, voor aanvang van de thuiswedstrijd een broodmaaltijd aangeboden door Albert Heijn in het Winkelcentrum. Resultaat mag er ook zijn, het eerste elftal boekte een 3-2 overwinning op Germanicus (Coevorden)meer »

Uuldriks Personaltraining schenkt inloopshirts aan JO15-1

29 september 12:15  Hoogezand JO15-1 heeft inloopshirts gekregen van Uuldriks Personal Training uit Hoogezand. Voel je fitter en sterker, Uuldriks Personal Training.meer »

Ricky's Travel nieuwe sponsor JO15-1

19 september 19:00  Hoogezand JO15-1 heeft nieuwe jassen gekregen van Ricky’s Travel uit Groningen. Ricky’s Travel, voor al uw exotische vliegreizen http://www.rickystravel.nl/meer »

Olthof Groep treedt toe tot bordsponsor v.v. Hoogezand

29 augustus 18:45  De Olthof Groep B.V. Molenraai 15, 9611 TH Sappemeer wordt bordsponsor bij de voetbalvereniging Hoogezand. Het bedrijf plaatst een reclamebord van 300*75 langs het hoofdveld en bovendien een reclamebord van dezelfde afmeting langs het kunstgrasveld. De sponsorcommissie en het bestuur zijn zeer tevreden met de ondertekening van het contract, die een periode van drie jaar betreft. meer »

Nieuwe sponsor: WeAreFlex

12 juli 12:00  WeAreFlex - Uitzendbureau plaatst een reclamebord (300*75) langs het hoofdveld van vv Hoogezand. Ze gaan een contract aan voor 3 jaar. De sponsorcommissie is blij met deze nieuwe bordsponsor.meer »

Ruchti schoenen nieuwe bordsponsor

28 juni 20:00   Ruchti schoenen, Albert Plesmanlaan 24c, 9915 TH Kolham is een 3 jarig bordsponsor overeenkomst aangegaan met v.v. Hoogezand. Een reclamebord (300*75) zal worden geplaatst langs het kunstgrasveld. Fijn dat er elke keer weer sponsoren bereid zijn om ons te sponsoren

Opening Pannakooi

17 juni 8:45  HOOGEZAND - Zondag 13 juni 2021 is de Pannakooi t.b.v. de jeugd van v.v. Hoogezand geopend door Burgemeester Adriaan Hoogendoorn van de gemeente Midden-Groningen.meer »

Reclame voor op de Pannakooi

2 mei 22:15  Binnenkort wordt gestart met de plaatsing van de Pannakooi voor de jeugd van vv Hoogezand en anderen. Er is ruimte om een reclamebord op deze omheinde mini - trainingsveld te plaatsen. Kosten € 200,- per jaar aan de voorzijde en/of € 150,- per jaar aan de lange zijde. Het contract wordt dan aangegaan voor een duur van 3 jaar. Weten jullie bedrijven of instellingen die een reclamebord(en) willen plaatsen of heeft u zelf interesse? Neem dan contact op met de sponsorcommissie via sponsoring@vvhoogezand.nl

COOP Zuidbroek nieuwe bordsponsor!

30 januari 11:30  COOP Zuidbroek, gevestigd aan de Spoorstraat 21, 9636 AS te Zuidbroek gaat de komende drie jaren vv Hoogezand sponseren. COOP plaatst een reclamebord 300*75 langs het Kunstgrasveld. Op de foto ontvangt filiaalhouder Martijn Weever een bloemetje namens bestuur en sponsorcommissie van de voetbalvereniging Hoogezand. U ziet daar ook hier rekening is gehouden met de Corona periode (1,5meter afstand)meer »

Hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff nieuwe bordsponsor!

27 januari 19:15  Hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff, Siepweg 5, 9611 TJ Sappemeer heeft een reclamebord geplaatst langs het veld van vv Hoogezand. De vriendin van Jonas Lindenhoff neemt de bloemen in ontvangst. De sponsorcommissie is er trots op dat weer een reclamebord is geplaatst op sportpark de Kalkwijck.meer »