Beste speler / lid van vv Hoogezand,

Het bestuur heeft de nieuwe contributiebedragen voor het seizoen 2021-2022 vastgesteld.
Inmiddels heeft u ook een brief ontvangen over het betalen van de contributie. Hieronder leggen we nog even in het kort uit wat de bedoeling is.

Vanaf het nieuwe seizoen is de vv Hoogezand overgestapt naar het NIKKI systeem, omdat veel leden de wens hebben geuit om automatisch te betalen.

NIKKI heeft het systeem nu standaard ingesteld op betalen in 10 termijnen. Wilt u toch de contributie in 1x voldoen stuur dan een mail naar vvhoogezand@nikki.nl. Vermeld hierin dan de naam van voetbalvereniging, naam, postadres en de geboortedatum van het spelend lid en uw e-mailadres. Kiest u ervoor om te betalen in 10 termijnen dan hoeft u verder niets te doen.

Hieronder de vastgestelde contributiebedragen voor het seizoen 2021-2022:

Contributie_21-22.jpg