Sponsornieuws

Hoogezand JO19-2 winnaar Zwaluwen Jeugdbeker

1 juni 23:15  HOOGEZAND/HOLLANDSCHEVELD - Het is zaterdagochtend 09:30 als de Zwaluwen Jeugdbeker finale op het programma staat. Deze gaat tussen de JO19-2 van onze eigen vereniging en SJO DFC JO19-1. De spelersbus was er al op tijd en om 09:50 uur vertrokken we richting Hollandscheveld. Plaats van handeling S.V. HODO. De geplande aanvangstrijd werd helaas niet gehaald, omdat de grensrechter nog bij een andere wedstrijd aan het vlaggen was, maar met ruim een halfuur vertraging kon de wedstrijd tussen Hoogezand JO19-2 en SJO DFC JO19-1 alsnog aanvangen.meer »

Familiedag verplaatst naar 22 juni 2024

28 mei 20:30  De familiedag 2024 is i.v.m. jeugdtoernooien op 15 juni verplaatst naar zaterdag 22 juni 2024 van 12:00 t/m 18:00 uur. De feestavond begint om 20:00 uur met live muziek of een DJ. Zo geven we een ieder de mogelijkheid om zich op te geven voor het 7x7 toernooi. De familiedag kent een 7x7 toernooi met daarom heen veel leuke spellen. Je kunt je opgeven door de QR-code te scannen. Massaal doen en dan maken we er samen een leuke dag van.meer »

Benes Marine Technology nieuwe bordsponsor!

13 mei 15:15  Benes Marine Technology te Hoogezand plaatst een reclamebord (300*75) a € 250 per jaar. Men is een driejarig contract aangegaan met de v.v. Hoogezand.meer »

Nieuwe plexiglas ramen in zijkant tribune

13 mei 15:00  Zoals u wellicht al heeft gezien zijn er nieuwe plexiglas ramen geplaatst aan de zijkant van de tribune. Dit door medewerking van Schildersbedrijf H. van der Veen VOF en het klusteam van de v.v. Hoogezand.meer »

Nieuwe bordsponsoren melden zich!

13 mei 14:45  Er zijn de laatste tijd veel nieuwe reclameborden geplaatst van bordsponsoren. De sponsorcommissie is blij dat zoveel ondernemers genegen zijn één of meerdere reclameborden te plaatsen op het hoofdveld en/of het kunstgrasveld. Ook is er een nieuw reclameborden ophangsysteem geplaatst op het hoofdveld achter het doel (zwembadzijde) Heeft u interesse om vv Hoogezand óók te ondersteunen neem dan contact op met de leden van de sponsorcommissie.meer »

Duzink Vastgoed bordsponsor v.v. Hoogezand

11 april 18:30  Willem Hulshof van de sponsorcommissie van de voetbalvereniging Hoogezand heeft een driejarig bordsponsor contract gesloten met Duzink Vastgoed Op de foto R. Duzink die het contract ondertekend. Als dank reikte Hulshof een bloemetje uit. v.v. Hoogezand is trots op haar sponsoren, alle reclameruimte op het hoofd- en kunstgrasveld zijn momenteel in gebruik. Achter het doel op het hoofdveld, zwembadzijde, wordt momenteel een nieuw drie meter hoog reclameborden ophangsysteem geplaatst waar de club zeer content mee is.meer »

Vishandel Meiden van Mulder bordsponsor!

29 februari 14:45  Vishandel Meiden van Mulder hebben een sponsorcontract ondertekend met de Voetbalvereniging Hoogezand voor het plaatsen van één reclamebord, afmeting 300*75 langs het hoofdveld van de club aan de Laan van de Sport in Hoogezand. Op de foto overhandigd Willem Hulshof, namens de sponsorcommissie de dames een mooi boeket bloemen.meer »

Firma Klus&Handel sponsort JO11-1

7 december 16:00  Namens Maikel Stoepker van de Firma Klus&Handel heeft JO11-1 nieuwe kleding. Het team van Lars Akkerman en Raphael Molter ontvangen een Performance half-zip top en een inloopshirt. Hieronder showt het team hun nieuwe Performance half-zip top. Nogmaals hartelijk dank voor de sponsoring Firma Klus&Handel!meer »

Food Market Take Care nieuwe sponsor vv Hoogezand jo13-2