Uitleg Veo live app

24 april 2023 12:30

Op verzoek van volgers van vv Hoogezand komen wij met een uitleg voor het gebruik van de VEO Live app, zodat u thuis onze wedstrijden kan volgen.

Stappenplan:

1. Download de “veo live” app in de Appstore of in Google Play.
  2. Open de app en klik op ‘create Veo account’
  3. Vul je gegevens in en klik op ‘sign up’.
  4. Vervolgens komt er een nieuwe pagina met de tekst ‘find clubs that you would like to follow’.    Klik eerst op ‘all’ rechtboven en zoek vervolgens vv hoogezand druk daarna op ‘follow’ (groengekleurd). Klik daarna op ‘continue’.
  5. Je bent nu volger van vv hoogezand.

Op wedstrijddagen rondom de speeltijd zal je bij het openen van de app zien dat de camera live is.  Klik de wedstrijd aan en je kunt live meekijken.

Onder de titel: Recent Matches kun je eerder gespeede wedstrijden terug kijken.

Wij hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.