Home - v.v. Hoogezand

Welkom bij de v.v. Hoogezand.

Jorrel Hato op twee na jongste Ajacied ooit, maar in de Eredivisie net buiten de top tien

Vandaag om 13:00  Hij mocht onder Alfred Schreuder al even aan het bekervoetbal proeven, maar John Heitinga, die met Jorrel Hato samenwerkte in Jong Ajax, liet het toptalent dit weekeinde debuteren in de Eredivisie. Daarmee spreekt Heitinga groot vertrouwen uit in de piepjonge verdediger. Hato is namelijk pas zestien jaar, tien maanden en 29 dagen oud. Daardoor moeten de recordlijstjes weer even geüpdatet worden. meer »

Het ELFtal van het weekeinde: Week 5

Vandaag om 10:59  Derby's, monsteruitslagen en hattricks: dit weekeinde was het allemaal te zien op de Europese velden. Deze ELF spelers verdienen volgens ons een plaatsje in het beste elftal van het weekend. meer »