Home - v.v. Hoogezand

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home


Welkom bij de v.v. Hoogezand.

Jeugdtrainers gevraagd

22 januari 14:15  Vanwege de aanwas van nieuwe jeugdleden zijn we op zoek naar jeugdtrainers voor met name de jonge leeftijdsgroepen. meer »

383x gelezen

v.v. Hoogezand – Blauw Wit’34 uit Leeuwarden 0 - 1

4 februari 20:15  Zaterdagmiddag kreeg het eerste team van de voetbalvereniging Hoogezand Blauw Wit ’34 uit de Friese hoofdstad op bezoek op sportpark de Kalkwijck. De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter, Mw. S. Brinkkemper die verving scheidrechter J.S. Boringa. Assistent scheidsrechters waren D. Caglak en M. Brouwer.meer »

188x gelezen

A.s. Zaterdag Hoogezand - Blauw Wit '34

30 januari 22:30  Komende Zaterdag staat speelronde 14 op het programma. Blauw Wit '34 komt naar Sportpark de Kalkwijck voor de returnwedstrijd tegen onze jongens van Rood-Zwart. Vorige week Zaterdag speelde Hoogezand met 1-1 gelijk tegen nr. 4 ONS Sneek. Het prachtige doelpunt van Peter van Son leverde daarom 1 punt op. Beide teams konden hier wel meeleven. De tegenstander van Zaterdag Blauw Wit '34 speelde ook met 2-2 gelijk tegen Gorecht. Wellicht had de ploeg van trainer Bert Hollander meer verdiend, maar men eindigde de wedstrijd met 9 man. Die zijn er tegen Hoogezand dan ook niet bij. Is dit een voordeel voor de thuisploeg? U ziet het komende zaterdag! We vinden de ploeg van trainer Germain Beck (Hoogezand) terug op de 7e plaats met 18 punten uit 13 wedstrijden. Het verschil met de onderste 5 plaatsen bedraagt maar liefst 8 punten. Echter is de competitie nog lang dus 3 punten zijn van harte welkom. Blauw Wit '34 staat o.l.v. trainer Martijn Barto of Bert Hollander of Patrick Havinga. Op het moment van schrijven is nog niet bekend wie de leiding heeft over deze wedstrijd. We vinden Blauw Wit '34 terug op een 3e plaats met 26 punten uit 13 wedstrijden. De eerdere wedstrijd dit seizoen eindigde in 2-1 voor de Blauw Witten. Hoogezand - Blauw Wit '34 staat Zaterdag niet o.l.v. scheidsrechter J.S. Boringa (zoals nog wel op het programmablad staat vermeld, hedendaags gewijzigd), maar S. Brinkkemper zal de wedstrijd in goede banen moeten leiden en zij word geassisteerd door D. Caglak en M. Brouwer. De wedstrijdbal word gesponsord door Lamein BV en ons F-je van de Week is Jehvensley Daalman uit JO10-1 Wij wensen u sportieve wedstrijd en veel kijkplezier!meer »

177x gelezen

Wedstrijdverslag ONS Sneek - v.v. Hoogezand

28 januari 19:45  Wedstrijdverslag ONS Sneek Hoogezand-1 moest zaterdagmiddag naar Sneek, daar wachtte een lastige tegenstander namelijk Oranje Nassau Sneek. Dit was de laatste wedstrijd in de eerste reeks. In de eerste klasse F van de zaterdagcompetitie treffen we een kopgroep aan van vier verenigingen, waaronder ONS en dan zien we een subgroep, waarin we o.a. Hoogezand-1 aan treffen. De ranglijst wordt afgesloten met een grote staartgroep. Die allen nog strijden tegen degradatie. De KNVB heeft besloten met ingang van het aankomende seizoen/volgend jaar de zogenaamde ‘Pyramide’ te introduceren. De clubs uit de zaterdag en de zondag worden dan in één poule geplaatst. Dit houdt in dat een ‘versterkte degradatie” dit seizoen al zal plaats vinden. De onderste drie ploegen op de ranglijst degraderen naar de 2e klasse en de nummers tien en elf zullen een grote nacompetitie moeten spelen. Met andere woorden 5 teams moeten oppassen voor degradatie. In een poule met 14 teams wordt dit een spannende zaak. Onderaan verkeren er op dit moment vier Friese clubs in de gevarenzone. Ook zal er in het seizoen 2023-2024 weer een extra degradatieronde zijn. Het wordt dus in de onderste regionen niet alleen dit seizoen een spannende aangelegenheid.meer »

342x gelezen

Vrijwilligers gezocht!

26 januari 16:30  VRIJWILLIGERS GEZOCHT! De v.v. Hoogezand is continu op zoek naar vrijwilligers die eens in de zoveel weken een kantinedienst willen draaien. Momenteel hebben we een beperkt aantal vrijwilligers en moeten wij tevens een beroep doen op ouders van de diverse teams, maar er komt eens een moment dat we de kantine helemaal moeten sluiten. Daarom zijn wij opzoek naar jou! Wil jij ons uit de brand helpen? Vul dan het aanmeldformulier Barpersoneel in via https://www.vvhoogezand.nl/455/aanmeldformulier-barpersoneel/ of stuur een mail naar vrijwilliger@vvhoogezand.nl. Wij rekenen op jou! Met vriendelijke groet, Vrijwilligersplanning Dominique van Emmerik Arnold Mennega P.s. Tevens is het hoofdbestuur opzoek naar versterking!meer »

102x gelezen

Hoogezand klopt FVC met forse cijfers

21 januari 17:15  Het eerste team van de voetbalvereniging is prima uit de ‘winterstop’ gekomen. Op het kunstgrasveld op sportpark de Kalkwijck heeft het de Friese Voetbal Club (FVC) uit Leeuwarden met een 6-0 nederlaag terug naar huis gestuurd.meer »

355x gelezen

Gevonden voorwerp

19 januari 22:00  Het klusteam van de v.v. Hoogezand heeft een sleutel gevonden van een bijzonder hangslot. De rechtmatige eigenaar kan contact opnemen met Peter Polling via 06-10463852meer »

69x gelezen

Uitnodiging ouders jo7 tm jo9 ouderavond 18 januari 2023

15 januari 22:15  Aan de ouders van onze jeugdleden JO7, JO8 en JO9 We nodigen u bij dezen van harte uit voor een ouderavond op: Wanneer: Woensdag 18 januari 2023 Tijd: 19.30 – 21.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur) Plaats: Kantine v.v. Hoogezandmeer »

162x gelezen

Nieuwe kantineprijzen

13 januari 12:30  Zoals eerder aangegeven tijdens de ALV van 30 november 2022 hebben wij net als andere voetbalverenigingen te kampen met de energiecrisis. Een aantal maatregelen zijn al genomen, maar nu ontkomen we er niet aan om ook enkele prijsverhogingen in de kantine door te voeren. Dit is reeds ingegaan.meer »

307x gelezen

Technische coördinatoren jeugd v.v. Hoogezand

11 januari 23:00  Met trots kunnen we mededelen dat Björn Wollinga bereid is gevonden om de functie van Technisch Coördinator onderbouw (JO7 t/m JO9) te gaan invullen. Tevens is afgestemd met Kevin Johnson, trainer JO19-1, dat hij het technisch coördinatorschap van de middenbouw (JO10 t/m JO13) zal gaan invullen gedurende de 2e seizoenshelft. Bart van Veen zal dezelfde rol gaan vervullen voor bovenbouw (JO15 t/m JO19). De taken die de coördinatoren vervullen zijn: - Laten meetrainen nieuwe leden bij een jeugdteam - Begeleiden van jeugdtrainers - Toezicht houden op selecteren en selectiesamenstelling - Geconstateerde problemen terugkoppelen De coördinatoren worden aangestuurd vanuit de Technische Commissie, TC.

348x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!