Welkom bij de v.v. Hoogezand.

Agenda A.L.V. 30 NOVEMBER

12 november 20:45  De algemene ledenvergadering van de v.v. Hoogezand wordt gehouden op woensdag 30 november 2022 in de kantine “De Kalkoven” te Hoogezand. Aanvang 19.30 uur. ​meer »

Vacature: HOOFDTRAINER vv Hoogezand

5 november 13:00  Vv Hoogezand is een voetbalvereniging met een eigen identiteit. VV Hoogezand heeft net zijn 100 jarig jubileum gevierd en bestaat uit +- 550 leden. De spil van de vereniging is de jeugdafdeling en wordt geleid door vele vrijwilligers en trouwe leden. De kernwaarde: eenheid, gezelligheid, plezier, respect, prestatie en sportiviteit lopen als een rode draad door het verenigingsbeleid heen. meer »

Wijziging aanvangstijd vv Hoogezand - Gorecht

29 november 10:00   Wijziging aanvangstijd vv Hoogezand tegen Gorecht (Haren) De wedstrijd begint om 14.00 uur i.p.v. 14.30 uur.meer »

Wedstrijdverslag 't Fean’58 - Hoogezand

26 november 18:30  Hoogezand heeft zaterdagmiddag een grote en belangrijke overwinning behaald in Surhuisterveen werd 't Fean’58 met 0-5 van het veld gespeeld. Eerder deze week kreeg de vereniging goed nieuws van de KNVB, de rode kaart van spits Heine Uuldriks is geseponeerd en dus vrijgesproken. Het team van trainer/coach, Minno van der Werff van 't Fean’58 treffen we onderaan de rangrijst met slechts één behaalde punt. Hoogezand start deze keer met Peter van Son en Kasper Oldenburger in de basis. Beide spelers zijn teruggekomen van langdurige blessures. Met een voorhoede met Peter van Son, Heine Uuldriks en Justin Slor staat er natuurlijk ook wel iets!meer »

Hoogezand ontvangt mooie attentie

23 november 18:15  Dhr Hofstra, bewoner van woonzorgcentrum St.Jozef heeft voor de verschillende voetbalverenigingen in Hoogezand-Sappemeer leuk kunstwerk gemaakt waarin o.a. de kleuren van de clubs zijn verwerkt. Op foto wordt het kunstwerk door St.Jozef vrijwilliger Koos Galdermans overhandigd aan Dennis Huizinga, penningmeester van de vv Hoogezand. We zijn dhr. Hofstra zeer erkentelijk.meer »

Wedstrijdverslag Hoogezand – Pelikaan -S

19 november 17:45   Het eerste team van de voetbalvereniging Hoogezand moest zaterdagmiddag aantreden tegen Pelikaan-S uit het Westerkwartier. In het programmaboekje lazen we Pelikaan -S, een vreemde naam in het voetbalwereldje. De S staat voor Smit. Jo Smit, een rijke industrieel van de strokartonfabriek in Oostwold stelde in 1957 grond beschikbaar voor de aanleg van een voetbalveld. Als dank hiervoor werd het genoemd naar één van z’n vele toppaarden. Pelikaan S. Later won hij vele prijzen met zijn absolute topper Quicksilver S. De wedstrijd van zaterdag betekent ook een weerzien met Jan Kloetstra, nu trainer bij Pelikaan S. Jan heeft als speler maar vooral als trainer (2008-2015) veel betekend voor Hoogezand. Hij bracht in die periode Hoogezand vanuit de 4e klasse terug naar de 2e klasse. Hij is nu ook met Pelikaan S weer zeer succesvol. Met een verzameling klassespelers “uit alle windstreken” staat hij aan kop en kon zaterdag periodekampioen worden. Voor Hoogezand dus een zware klus. V.V. Hoogezand presteert erg wisselvallig en zal alle zeilen moeten bijzetten om aansluiting bij “het linker rijtje” te vinden.meer »

Verplaatsing 1e team naar Kunstgras en verdere afgelastingen:

18 november 16:30  Even aandacht voor de wedstrijden van morgen (zaterdag 19 november) Het hoofdveld is afgelast en de wedstrijd van hgz1 en jo19-1 verplaatsen we naar kunstgras. meer »

Wedstrijd verslag Broekster-Boys 1 - Hoogezand 1

12 november 18:45   Het eerste team van v.v. Hoogezand verloor zaterdagmiddag in Friesland met 3-1 van een fanatiek spelend Broekster Boys.meer »

Wedstrijd verslag v.v. Hoogezand- v.v. Winsum

5 november 20:45  Een belangrijke “driepunter” voor v.v. Hoogezand tegen v.v. Winsum Hoogezand heeft drie hele belangrijke punten behaald in de thuiswedstrijd tegen v.v. Winsum Het team van trainer, Fred de Boer, stond tot aan deze zaterdag op een gedeelde eerste plaat in de eerste klasse F van de KNVB. Trainer, Germain Beck, was verhinderd i.v.m. zakelijke verplichtingen. De rol van trainer werd overgenomen door Hiwa Barani en Teammanager, Dick Bosschieter.  De wedstrijd onder leiding van scheidsrechter, R.M. Beerends, begon op sportpark de Kalkwijck om 14.30 uur. meer »

Veel dank aan onze klus-toppers!!

3 november 20:00  Dankzij deze stoere klussers kan er getraind worden op een GROEN kunstgrasveld Op de achtergrond Gerrie Hoogeveen en Luppo van der Laan die met bladblazers de bladeren op een hoop blazen. Links Geert van Lune (inmiddels 84 jaar!) die de opgehoopte bladeren afvoert. meer »