Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home


Welkom bij de v.v. Hoogezand.

Opening Pannakooi

17 juni 8:45  HOOGEZAND - Zondag 13 juni 2021 is de Pannakooi t.b.v. de jeugd van v.v. Hoogezand geopend door Burgemeester Adriaan Hoogendoorn van de gemeente Midden-Groningen.meer »

66x gelezen

Nieuwe contributiebedragen seizoen 2021-2022

16 juni 19:00  Beste speler / lid van vv Hoogezand, Het bestuur heeft de nieuwe contributiebedragen voor het seizoen 2021-2022 vastgesteld. Hieronder leggen we nog even in het kort uit wat de bedoeling is.meer »

109x gelezen

Luciano Carty tekent prof contract bij FC Emmen

6 juni 15:45  Oud-VV Hoogezand-speler Luciano Carty heeft donderdag zijn eerste profcontract getekend. De 19-jarige aanvaller en zijn club FC Emmen kwamen een tweejarig contract, met een optie voor nog een jaar, overeen. meer »

175x gelezen

Corona maatregelen update per 05-06-2021

2 juni 19:00  Na de aangekondigde versoepeling die op 5 juni ingaan zijn dit de meest in het oog springende maatregelen voor het voetbal:meer »

163x gelezen

Pannakooi bij vv Hoogezand.

2 juni 0:15  Rond half mei was het zover, een pannakooi bij vv Hoogezand is een feit. Eind april heeft de landmeter van de Gemeente Midden-Groningen de pannakooi uitgezet, de week daarop hebben de graafwerkzaamheden plaats gevonden. Een slechtere week, qua weersomstandigheden, konden we niet bedenken. Maar goed, je hebt een planning, dus het moest wel doorgaan. Na de graafwerkzaamheden werd gelijk de ondergrond klaar gemaakt en moest alles aangetrild worden. Voordat het kunstgras gelegd kon worden moest alles goed afgevlakt worden. De banen kunstgras zijn verlijmd en moesten afgewerkt worden met fijn vulzand. Nadat dit allemaal klaar was kon het hekwerk rondom de pannakooi geplaatst worden en is de pannakooi zo goed als klaarmeer »

124x gelezen

Overlijden Gerben de Boer

23 mei 13:45  Onlangs bereikte ons het droevige bericht dat Gerben de Boer op donderdag 20 mei, op 85-jarige leeftijd, is overleden. Onze club verliest hiermee een trouwe en fanatieke supporter. Jarenlang was hij elke zaterdag (het liefst samen met vrouw Magda) aanwezig bij de wedstrijden van de teams van zijn kleinzoons Laurens en Daan. Door de spelers werd hij liefkozend “opa” De Boer genoemd. Elke zondag was hij ook aanwezig bij de wedstrijden van het 1e elftal; weer of geen weer en geen uitwedstrijd was voor hem te ver. Tijdens de thuiswedstrijden van het 1e elftal stond hij bij het toegangshek om entreebewijzen en programmaboekjes te verkopen. Gerben stond bekend als een behulpzame man en hij was ook nog behoorlijk actief ondanks zijn hoge leeftijd. Vorig jaar kocht hij nog een nieuwe motor! Stilzitten was niks voor hem. We wensen Magda, de kinderen, de kleinkinderen en alle overige nabestaanden veel sterke bij het verwerken van dit grote verlies. Het Hoofdbestuur.

799x gelezen

Terras Zaterdag geopend!

18 mei 22:45  Vanaf Zaterdag 22 mei gaat het terras bij de vv Hoogezand open. De volgende regels zijn van toepassing: - Het terras is geopend van 10:00 t/m 15:00 uur; - Er geldt een maximum van 50 personen (2 personen per tafel op 1,5 meter of 1 huishouden); - Consumptie is VERPLICHT! - Alleen de aangeboden zitplaatsen gebruiken; - Het is niet toegestaan om op het terras te lopen of te staan bij het hek (bijv. om een training te bekijken); - Bestellingen worden aan tafel opgenomen; - Betaling geschiedt per PIN; - De toiletten zijn geopend (mondkapje verplicht). De kantine blijft voor de rest gesloten. Houd u verder aan de geldende coronaregels! Als u zich aan de regels houdt dan komen we al een heel eind! #SAMENSTERK #WIJZIJNHOOGEZAND

149x gelezen

Corona maatregelen update per d.d. 19 mei

18 mei 22:15  Na de aangekondigde versoepelingen per 19 mei 2021 zijn dit de meest in het oog springende maatregelen voor het voetbal:meer »

115x gelezen

Oranjefestival

18 mei 22:00  Zondag 13 juni kunnen jullie allemaal alvast het oranje gevoel ervaren bij vv Hoogezand op het oranjefestival. Het wordt een super leuke sportieve ochtend van 9.30 tot 13.00 uur onder begeleiding van onze ervaren trainers. Ben je niet ouder dan 12 jaar, meld je dan aan via de bijgevoegde link.meer »

108x gelezen

Nieuwe (complete) Jeugdcommissie

15 mei 20:45  We zijn blij jullie te kunnen mededelen dat we sinds vandaag weer een complete Jeugdcommissie hebben ! 💪🏽 De Jeugdcommissie bestaat nu uit de volgende 5 leden. Marc Scheffers (voorzitter) Jan Bakker Janneke Germeraad Arnold Mennega Sonja Hdada We wachten tot er versoepelingen komen mbt covid om dan een groepsfoto te gaan maken. We hopen er het komende jaar wat moois van te maken. Na een lange nogal saaie periode voor de jeugdspelers zonder wedstrijden, hopen we na de zomervakantie weer los te kunnen gaan. Sportieve groet, Marc, Sonja, Jan, Janneke en Arnold

130x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!