Wedstrijd verslag Broekster-Boys 1 - Hoogezand 1 - v.v. Hoogezand

Wedstrijd verslag Broekster-Boys 1 - Hoogezand 1

12 november 2022 18:45

Het eerste team van v.v. Hoogezand verloor zaterdagmiddag in Friesland met 3-1 van een fanatiek spelend Broekster Boys.

7838D587-2D6A-4451-9C06-03B964B5945E.jpeg

Het team trad aan onderleiding van scheidend trainer Germain Beck de wedstrijd aan. De trainer heeft aangegeven aan het einde van dit seizoen zijn contract niet te willen verlengen. De club moet dus op zoek naar een nieuwe trainer. Een commissie bestaande uit bestuursleden te samen met Jan Slor, technisch adviseur en Kees Wolthuis, senior zaken, heeft inmiddels een proefiel schets opgesteld. De komende weken zullen we meer horen van deze commissie.

Ook aanvoerder Heine Uuldriks was weer van de partij. V.V. Hoogezand had eerder bezwaar aangetekend tegen de rode kaart van de spits en hangende het onderzoek mocht Uuldriks wel meespelen in Friesland.

De eerste helft ging redelijk gelijk op, wel waren er vele overtredingen waartegen scheidsrechter, Jasper Ottens rommelig optrad. Kansen waren er over en weer. Op slag van rust komt Hoogezand op 0-1, doelpuntenmaker Heine Uuldriks.

Ruststand 0-1

In de tweede helft begon Broekster Boys veel feller aan de wedstrijd dan de boys uit Hoogezand. Dit resulteerde in de 52e minuut dan ook al direct in de gelijkmaker. Nog geen minuut later was het weer Broekster Boys die fraai het net wist te vinden. 2-1. De wedstrijd werd er niet beter op en er werden over en weer harde overtredingen gemaakt, met als resultaat diverse gele kaarten en geblesseerde spelers die vervangen moesten worden.

Dat het ver in blessuretijd ook nog zelfs 3-1 voor Broekster Boys werd was dan ook niet verwonderlijk. Hoogezand trof zaterdagmiddag een veel feller spelende ploeg en werd dan ook terecht op een nederlaag getrakteerd.

Eindstand 3-1

67B8555E-9B28-4438-B6BD-4A2B0CD6AC52.jpeg

v.v. Hoogezand treffen we op dit moment aan in de onderste regionen van de competitie op de 9e plek.

Zaterdagmiddag 19 november komt koploper, Pelikaan -S naar sportpark de Kalkwijck in Hoogezand. Het team zal dan alle zeilen moeten bijzetten om niet nog een keer met een nederlaag te worden geconfronteerd. Het team van Pelikaan -S uit Oostwold (westerkwartier) wordt getraind door Jan Kloetstra, die in het verleden meerdere jaren trainer van de club van rood-zwart is geweest.