Wedstrijd verslag v.v. Hoogezand- v.v. Winsum - v.v. Hoogezand

Wedstrijd verslag v.v. Hoogezand- v.v. Winsum

5 november 2022 20:45

Een belangrijke “driepunter” voor v.v. Hoogezand tegen v.v. Winsum
Hoogezand heeft drie hele belangrijke punten behaald in de thuiswedstrijd tegen v.v. Winsum Het team van trainer, Fred de Boer, stond tot aan deze zaterdag op een gedeelde eerste plaat in de eerste klasse F van de KNVB.
Trainer, Germain Beck, was verhinderd i.v.m. zakelijke verplichtingen. De rol van trainer werd overgenomen door Hiwa Barani en Teammanager, Dick Bosschieter.  De wedstrijd onder leiding van scheidsrechter, R.M. Beerends, begon op sportpark de Kalkwijck om 14.30 uur.

De eerste helft ging redelijk gelijk op en het was dan ook niet verwonderlijk dat de ruststand 0 – 0 was. In de tweede helft een iets gedurfder en aanvallender v.v. Hoogezand, maar tot echte kansen kwamen beide ploegen niet.
Iedereen langs het veld en op de tribune ging er al vanuit dat er niet meer zou worden gescoord en dat de wedstrijd in 0 – 0 zou eindigen. Wat misschien ook wel de juiste uitslag zou zijn geweest.
In de 86e minuut een enorme uithaal van Joran van Zwol en daarmee was het toch nog 1-0 voor v.v. Hoogezand. Een belangrijke ‘driepunter’ dus voor v.v. Hoogezand.
v.v. Hoogezand is door dit resultaat opgeklommen naar de 6e plaatst. Komende zaterdag volgt er een uitwedstrijd tegen Broekster Boys uit Damwoude (Friesland)