Komt u het eerste elftal aanmoedigen? - v.v. Hoogezand

Komt u het eerste elftal aanmoedigen?

1 november 2022 11:00

⚽️🔴⚫️⚽️
A.s. Zaterdag speelronde 6 in de 1e klasse F met Hoogezand vs Winsum.

Nadat er vorige week helaas met 2-1 werd verloren van Oranje Nassau waarin Hoogezand na ruim 40 minuten met een man minder verder moest vanwege een rode kaart voor onze spits Heine Uuldriks vocht de ploeg van trainer Germain Beck zich terug naar 2-1 door een doelpunt van Justin Slor. In de absolute eindfase had Mart Bloeming de kans om Hoogezand op 2-2 te schieten, maar de bal ging rakelings naast. Rick Jungman behoedde Hoogezand voor een grotere nederlaag.

A.s. Zaterdag is Winsum de tegenstander en is het gewoon weer 11 tegen 11. Hoogezand vinden we terug op een 11e plaats met 4 punten uit 5 wedstrijden. We kunnen concluderen dat Hoogezand meer punten had verdiend dan waar de ploeg nu staat.

Winsum staat momenteel 2e met 11 punten uit 5 wedstrijden. De ploeg van trainer Fred de Boer won 3 wedstrijden en speelde er 2 gelijk. Vorige week zaterdag werd VV Groningen met minimale cijfers verslagen (1-0). Opvallend hierbij is dat de thuiswedstrijden allen werden gewonnen en de uitwedstrijden werden gelijk gespeeld.

De wedstrijd begint om 14:30 uur en staat o.l.v. scheidsrechter Rik Berends en hij wordt geassisteerd door Arnold Mennega (Hoogezand) en Kornelis Prins (Winsum).

Komt u het eerste elftal aanmoedigen?

10452E69-AD83-4316-8D1B-0957352044A6.jpeg