Wedstrijdverslag Oranje Nassau – v.v. Hoogezand - v.v. Hoogezand

Wedstrijdverslag Oranje Nassau – v.v. Hoogezand

29 oktober 2022 18:30

Het eerste team van de voetbalvereniging van v.v. Hoogezand moest zaterdagmiddag om 15.00 uur aantreden tegen Oranje Nassau uit Groningen Kooiweg 1 Sportpark Coendersborg.

EE20FB20-424E-4FC6-B5E9-6D786A77077F.jpegOranje Nassau van trainer Erwin Heerlijn begon voortvarend aan de wedstrijd, Sebastiaan Wollinga en Mart Bloeming moesten alle zeilen bijzetten. In de 39e minuut moet v.v. Hoogezand met 10 man verder na een directe rode kaart voor Heine Uuldriks. In de 45e minuut wordt het zelfs    1 – 0 voor ON. Doelpuntenmaker Rick Wiersma.

Ruststand 1-0

In de rust grijpt trainer, Gemain Beck in en volgt een dubbele wissel nr.  17 Gezienus van Iren en nr. 4 Tobias van de Berg blijven in de kleedkamer. Voor hun komen nr. 13 Asraf Hezam en nr. 18 Joran van Zwol in het veld In de 48e minuut is het weer Oranje Nassau die scoort 2-0, Thomas Careman schiet een vrije trap fantastisch in de kruising. Hoogezand en ON wisselen nog wat spelers. In de 70e minuut doelpunt voor v.v. Hoogezand, 2-1, doelpuntenmaker Justin Slor. Deze deed het als spits in de plaats van Uuldriks prima.

In de 78e minuut een vrije trap genomen door Mart Bloeming ging rakelings naast Dat was een grote kans op 2-2. In de 9-+3 minuut behoedt keeper, Rick Jungman Hoogezand voor een grotere achterstand.  Met 10 man voetballen bijna de gehele tweede helft is een lastige opgave.

De drie punten blijven dan ook terecht in Groningen. Volgende week zaterdag een thuiswedstrijd en dan komt v.v. Winsum op- bezoek. Dit team staat gedeeld eerste op de ranglijst. V.v. Hoogezand vinden we in de onderste regionen van de ranglijst op de elfde plaats.
2505FD28-DF33-441C-8611-5B49EB4B63FE.png