Hoogezand-1 laat het thuis afweten. - v.v. Hoogezand

Hoogezand-1 laat het thuis afweten.

15 oktober 2022 20:30

Het team van trainer Germain Beck, heeft zich via een  1-3 nederlaag niet genesteld in de subtop van de 1ste klasse-F van de zaterdag competitie.
Er werd thuis gespeeld tegen v.v. Groningen en verloren. Dit team speelt aan de Iepenlaan 89 in Groningen op sportpark het Noorden. Groningen wordt getraind door Jouke Faber.

Al in de 16e minuut was het Sem Folkerts die de 0-1 voor de Groningers aantekende. Het was in de 19e minuut 0-2 door een eigen doelpunt van Hoogezand verdediger Aidan Bulder. Dat Cass Pinas, hoewel in buitenspel positie,  0-3 scoorde was tekenend voor de eerste helft.

RUSTSTAND 0-3

Na de rust een inspirerend v.v. Hoogezand, althans veel meer inzet dan in de eerste 45 minuten. Maar de treffer van Julian Fluks in de 84e minuut kwam dan ook te laat.

EINDSTAND 1-3

De wedstrijd stond onder leiding van scheidrechter, Gerlof Gils en werd geassisteerd door Yaron Ouincy Heeren en Dursun Caglak.
Hoogezand treffen we aan op de 10e plaatst op de ranglijst met 4 punten uit 4 gespeelde wedstrijden.
Zaterdag a.s. is er geen competitie. 29 Oktober reist v.v. Hoogezand naar Groningen om daar Oranje Nassau te treffen.