Hoogezand en Drachtster Boys delen de punten. - v.v. Hoogezand

Hoogezand en Drachtster Boys delen de punten.

1 oktober 2022 19:15

Het eerste team van v.v. Hoogezand speelden zaterdagmiddag met 1 – 1 gelijk tegen Drachtster Boys.
In soms enorme regenbuien speelden de Groningers en de Friezen hun wedstrijd. In de 3e minuut was het al schrikken voor de supporters van v.v. Hoogezand, want Drachtster Boys kwam al heel snel op een 0-1 voorsprong. Doelpuntenmaker Anton Vredevoort. In de 29e minuut deed Hoogezand wat terug via een doelpunt van Heine Uuldriks, die de stand op 1-1 bracht.
Ruststand 1-1
De 2e helft was aanmerkelijk minder dan de eerste helft. Beide ploegen kregen nog diverse kansen. Wel moet opgemerkt worden dat Drachtster Boys toch wel de beste kansen kreeg. Maar het team van trainer/coach, Willem Lanjouw, wist het net ook niet te vinden. Beide trainers probeerde nog wel via diverse spelers wisselingen, maar de eindstand bleef 1-1
Een winnaar kwam er dus niet in deze wedstrijd, die ook eigenlijk geen winnaar verdiende.
Het team van Germain Beck gaat zaterdag 8 oktober in Groningen op bezoek bij PKC’83, aanvang van deze wedstrijd is om 14.30 uur